ponedjeljak, 2. siječnja 2017.

Crescendo - Becca Fitzpatrick

Crescendo - Becca Fitzpatrick

IZDAVAČ ALGORITAM
Nora Gray njezin neobično tajnoviti dečko Patch kreću u novu pustolovinu koja će im živote okrenuti naopako. Njihova veza iako zabranjena cvijeta, idilični trenutci u kojima Nora uživa i čine ju sretnom, a ljubav prema Patchu sve je dublja. Samo ta idila i sreća kratko će trajati kad se između njih nađe netko treći i probuši njihov mjehurić sreće. Nora saznaje da Patch sve više i više vremena provodi s djevojkom koja Noru stalno maltretira i zlostavlja, a ona ne zna razlog što je skrivila toj curi da bude tako okrutna prema njoj. Nora poludi od ljubomore i prekine vezu s Patchom iako zna da će zbog toga jako patiti i imati slomljeno srce nama izbora, a Patch joj ne želi objasniti svoje razloge zbog kojih boravi s tom djevojkom. Slomljena srca Nora pokušava nastaviti život bez Patcha, ali to je teže nego što se nadala, jedna anonimna poruka joj mijenja život i Nora se upušta u potragu za istinom, samo što istina nije niti upola onakva kakvom se nadala, a njeni roditelji su od nje skrivali istinu šesnaest godina, Morin život sve ove godine bio je lažan. Nora van sebe od bijesa na majku upada ponovno u neprilike, ponovno se nađe na meti nekoga tko je želi ubiti, iako zna da joj Patch neće priskočiti u pomoć pokuša se pomiriti sa sudbinom da je upala u vrtlog laži, obmana i tajni. Sve je to pogađa tako silno da više ne zna kome može vjerovati, a Patch je uvijek negdje tu da i u njega sumnja iako joj je tu sumnju postavio netko drugu ona ne može se pomiriti s tim da je možda čovjek kojeg voli napravio nešto što bi nju tako jako povrijedila, ali sumnja je velika.

Patch je pali anđeo koji je nakon što je Nori jednom spasio život dobio svoja krila nazad i postao anđeo čuvar, u stanju je sve učiniti da zaštiti Noru ali ona mu otežava posao i podiže zidove oko njih. Ne smije joj osobno prići i reći joj što je po srijedi jer ga motre arkanđeli kojima je dovoljan jedan pogrešan korak da ga zauvijek bace u pakao. Zato promatra iz prikrajka, iako zna da je Nora povrijeđena njegovim postupcima ne može joj sve objasniti ne može joj reći zašto je sad u društvu cure koja je tako okrutna prema Nori njegov je posao zaštiti ih od zla koje vreba oko njih. Norina tvrdoglavost dovodi ga do ludila pokušava sve moguće metode da joj se približi ali ona ga otjera ne želeći slušati što joj ima reći i stalno je u nekoj nevolji iz koje je on nastoji sačuvati. Ali kad otkrije da je Nora u smrtnoj opasnosti i da joj je za petama netko jako blizak njemu, odmetne se i odbaci sve kako bi je zaštitio. Ništa mu nije bitno osim nje ona je ljubav njegova života iako ne smije to na glas izgovoriti. Tako kreće u još jednu misiju koja se zove Nora.

Tko to stoji između Nore i Patcha? Zašto Nora istražuje smrt oca? Na koga upućuju svi dokazi o smrti njena oca? Kakvu to mračnu tajnu Nora otkriva o svojim roditeljima? Kako će reagirati kad sve to otkrije? Što će biti s Norom i Patchom?

SVE TO I JOŠ PUNO TOGA ZANIMLJIVOG MORATE OTKRITI SAMI :)

Ovaj izuzetno zanimljiv roman pun tajni, intriga i zavjera će vas oduševiti kao i mene ako volite lijepu dozu nadnaravnoga u literaturi koju čitate, ja osobno sam oduševljena jer obožavam dozu nadnaravnog i uživala sam čitajući ovu divnu knjigu koja me je ostavila bez daha. Nemoguća ljubav koju osjeća jedna srednjoškolka prema palom anđelu neće vas ostaviti ravnodušnima jer mene nije, bilo je tu i smijeha ali i suza, pročitala sam je u dahu i sad sam na sto muka jer ne mogu naći ostala dva nastavka koja su stalno van mog dohvata u mojoj knjižnici. Moje preporuke za ovu divnu knjigu koju ćete obožavati jednako kao i ja, vjerujte mi ostavlja vas u šoku svojim zapletima ali tek raspleti će vas oduševiti.
A sad brzo zaplovite u čaroban svijet nadnaravnoga i otkrijte što se krije iza korica ove knjige i njihovih glavnih junaka koji su spremni na sve da ostvare svoje ciljeve :)

02. Siječanj 2017.
Osvrt napisala: Sandra Knežević

1 komentar:

  1. Pozdrav svima, Moje ime je Ruth am iz Engleske, želim podijeliti svoje svjedočenje ovdje o tome kako sam dobio muža natrag, on mi je napustio prije 6 godina i sam sam bez pomoći, kad sam vidio oglas dr. Akin na Facebook prošli tjedan, bio sam jamčio da do sada, ja sam ga morao kontaktirati i on je pristao da mi pomogne, a on je rekao nakon što mu se muž vratio meni u 24 sata, bio sam veseli vidjeti što će se dogoditi nakon 24 sata, Odmah kad mi je rekao da je gotov, moj muž je nazvao moju uredsku liniju i rekao da me želi vratiti, bio sam tako sretan i rekao sam dr. Akinu da ću obavijestiti svijet o njemu, pa sam zato Ja ovdje dijelim svoje ime radi onih koji trebaju pomoć na bilo koji način, on ima moć da rješava bilo koji problem, tako da moja braća i sestre tamo trebaju rješenje za bilo kakav problem, obratite se dr. Akinu danas i imajte ovdje su riješeni njegovi kontaktni detalji, Email: akinsolutiontemple@gmail.com. WhatsApp Chat i pozivi: +27656406432.

    OdgovoriIzbriši

Tajna njegova poljupca - Julia Quinn

Tajna njegova poljupca -  Julia Quinn U izdanju:  Mozaik knjiga Hyacinth, najmlađa sestra obitelji Bridgerton, jednostavna i nadasve...