ponedjeljak, 2. siječnja 2017.

Crescendo - Becca Fitzpatrick

Crescendo - Becca Fitzpatrick

IZDAVAČ ALGORITAM
Nora Gray njezin neobično tajnoviti dečko Patch kreću u novu pustolovinu koja će im živote okrenuti naopako. Njihova veza iako zabranjena cvijeta, idilični trenutci u kojima Nora uživa i čine ju sretnom, a ljubav prema Patchu sve je dublja. Samo ta idila i sreća kratko će trajati kad se između njih nađe netko treći i probuši njihov mjehurić sreće. Nora saznaje da Patch sve više i više vremena provodi s djevojkom koja Noru stalno maltretira i zlostavlja, a ona ne zna razlog što je skrivila toj curi da bude tako okrutna prema njoj. Nora poludi od ljubomore i prekine vezu s Patchom iako zna da će zbog toga jako patiti i imati slomljeno srce nama izbora, a Patch joj ne želi objasniti svoje razloge zbog kojih boravi s tom djevojkom. Slomljena srca Nora pokušava nastaviti život bez Patcha, ali to je teže nego što se nadala, jedna anonimna poruka joj mijenja život i Nora se upušta u potragu za istinom, samo što istina nije niti upola onakva kakvom se nadala, a njeni roditelji su od nje skrivali istinu šesnaest godina, Morin život sve ove godine bio je lažan. Nora van sebe od bijesa na majku upada ponovno u neprilike, ponovno se nađe na meti nekoga tko je želi ubiti, iako zna da joj Patch neće priskočiti u pomoć pokuša se pomiriti sa sudbinom da je upala u vrtlog laži, obmana i tajni. Sve je to pogađa tako silno da više ne zna kome može vjerovati, a Patch je uvijek negdje tu da i u njega sumnja iako joj je tu sumnju postavio netko drugu ona ne može se pomiriti s tim da je možda čovjek kojeg voli napravio nešto što bi nju tako jako povrijedila, ali sumnja je velika.

Patch je pali anđeo koji je nakon što je Nori jednom spasio život dobio svoja krila nazad i postao anđeo čuvar, u stanju je sve učiniti da zaštiti Noru ali ona mu otežava posao i podiže zidove oko njih. Ne smije joj osobno prići i reći joj što je po srijedi jer ga motre arkanđeli kojima je dovoljan jedan pogrešan korak da ga zauvijek bace u pakao. Zato promatra iz prikrajka, iako zna da je Nora povrijeđena njegovim postupcima ne može joj sve objasniti ne može joj reći zašto je sad u društvu cure koja je tako okrutna prema Nori njegov je posao zaštiti ih od zla koje vreba oko njih. Norina tvrdoglavost dovodi ga do ludila pokušava sve moguće metode da joj se približi ali ona ga otjera ne želeći slušati što joj ima reći i stalno je u nekoj nevolji iz koje je on nastoji sačuvati. Ali kad otkrije da je Nora u smrtnoj opasnosti i da joj je za petama netko jako blizak njemu, odmetne se i odbaci sve kako bi je zaštitio. Ništa mu nije bitno osim nje ona je ljubav njegova života iako ne smije to na glas izgovoriti. Tako kreće u još jednu misiju koja se zove Nora.

Tko to stoji između Nore i Patcha? Zašto Nora istražuje smrt oca? Na koga upućuju svi dokazi o smrti njena oca? Kakvu to mračnu tajnu Nora otkriva o svojim roditeljima? Kako će reagirati kad sve to otkrije? Što će biti s Norom i Patchom?

SVE TO I JOŠ PUNO TOGA ZANIMLJIVOG MORATE OTKRITI SAMI :)

Ovaj izuzetno zanimljiv roman pun tajni, intriga i zavjera će vas oduševiti kao i mene ako volite lijepu dozu nadnaravnoga u literaturi koju čitate, ja osobno sam oduševljena jer obožavam dozu nadnaravnog i uživala sam čitajući ovu divnu knjigu koja me je ostavila bez daha. Nemoguća ljubav koju osjeća jedna srednjoškolka prema palom anđelu neće vas ostaviti ravnodušnima jer mene nije, bilo je tu i smijeha ali i suza, pročitala sam je u dahu i sad sam na sto muka jer ne mogu naći ostala dva nastavka koja su stalno van mog dohvata u mojoj knjižnici. Moje preporuke za ovu divnu knjigu koju ćete obožavati jednako kao i ja, vjerujte mi ostavlja vas u šoku svojim zapletima ali tek raspleti će vas oduševiti.
A sad brzo zaplovite u čaroban svijet nadnaravnoga i otkrijte što se krije iza korica ove knjige i njihovih glavnih junaka koji su spremni na sve da ostvare svoje ciljeve :)

02. Siječanj 2017.
Osvrt napisala: Sandra Knežević

3 komentara:

 1. Pročitajte moje svjedočenje i kontaktirajte dr. Isikolo za hitnu i brzu ljubavnu čaroliju @ isikolosolutionhome@gmail.com

  Nikada nisam vjerovao u glumačko izvođenje, ali nakon 6 godina izlaska iz mog bivšeg ljubavnika razbila sam se sa mnom, još uvijek zamislim kako je dr. Isikolo doveo svog bivšeg ljubavnika natrag u mene u samo 48 sati. Nitko me nikad nije mogao uvjeriti da postoji pravi čarobnjak za pravu snagu koja stvarno radi. Am Hansen po imenu, želim brzo reći svijetu da je pravi on line čarolija čarolija koja je moćna i istinita, Njegovo je ime dr. Isikolo, On mi je nedavno pomogao ponovno ujediniti moj odnos sa svojim bivšim ljubavnikom koji me napustio, Kada kontaktirala sam s Dr. Trustom da je bacio ljubavnu čaroliju za mene i moj bivši ljubavnik koji je rekao da nema veze sa mnom ponovno me nazvao i počeo moliti. Sad se vraća toliko ljubavi i brige. Danas mi je drago da svi znamo da ovaj spell caster ima ovlasti privući ljubitelje natrag. jer sam sad sretna sa svojim ljubavnikom, i najviše iznenađenje je da je naša ljubav vrlo snažna, svaki dan je sreća i radost. i ne postoji ništa kao što je bio s ženom koju volite. ja sam tako sretan što se moja ljubav natrag na mene uz pomoć dr. Isikolo ako imate sličan problem ili želite popraviti slomljenu vezu, zaustaviti razvod, dobiti bivšeg bivšeg supruga, vratiti suprugu ili supruga za razvod, ja ću vam savjetovati da ga kontaktira, on je tamo da vam pomogne i staviti osmijeh na vaše lice traži da je učinio meni i drug

  OdgovoriIzbriši
 2. Istinska životna priča:

  Pozdrav prijatelju moja je Rozana Edin i želim svjedočiti i zahvaliti čarobnjaku dr. Ogundeleu zbog onoga što je učinio za mene, vratio moju ljubav koja me ostavila 4 godine bez prethodne obavijesti, nikada nisam vjerovala da se moja ljubavnica može ikada vratiti za mene, ali dr. Ogundele dokazao moje lažne misli krivo, infact Dr Ogundele je najbolji spell caster ikad, pročitao sam sve svoje recenzije i vidio sam da je pomogao puno ljudi, ne samo mene, samo sam ovdje da mu zahvalni uzrok i ne vjeruju da postoje čarobnjaci koji mogu vratiti ljubavnicu koja je nestala 4 godine u roku od 24 sata. Gospodine, dobro li je Bog blagosloviti vas i vašu obitelj, i također vas zaštititi tako da i dalje možete pomagati ljudima kao što ste mi pomogli, gospodine, obećavam da ću dati ovo svjedočenje na radijskoj postaji. učinio si za mene. Bilo koje tijelo koje treba pomoć dr. Ogundele da mu možete kontaktirati kroz Njegovo:

  E-pošta: ogundeletempleofsolution@gmail.com
  Broj WhatsApp: +2349065101630
  Broj Viber: +27638836445

  OdgovoriIzbriši
 3. Moja istinska životna priča:

  Pozdrav svima, Ja sam Marija po imenu, želim da svijet zna o velikom spell caster koji ne naplaćuje za njegovu uslugu da pomogne i on je najveći ikada vidio, moje svjedočanstvo ide ovako moj muž me napustio nakon 9 godina braka jer nisam mogla imati dijete i otišla sam s drugom ženom i patila sam, sve dok ne bih rekla reklamu dr. Ogundelea na internetu, odmah sam ga kontaktirala, nakon što ga je spell casting iznenađen, donio natrag moj muž za mene koji je napustio 9 godina u samo 24 sata, a moj muž me molio da mu oprosti, ti si doista veliki čovjek dr. Ogundele, ovaj čovjek ima moć za bilo kakav problem u životu, ja ću također idite na Radio stanicu da podijelite svoje svjedočanstvo, jer sam obećao obavijestiti svijet o svom dobrom radu, jer onima od vas koji trebate pomoć ovdje su njegovi kontaktni detalji. E-pošta: ogundeletempleofsolution@gmail.com. Broj Viber: +27638836445. Broj časopisa: +2349065101630.

  OdgovoriIzbriši

Nevjesta i zvijer - Teresa Medeiros

Nevjesta i zvijer - Teresa Medeiros U izdanju: Mozaik knjiga Gwendolyn, pametna i bistra djevojka, voli čitati, vodi brigu o bolesnom...