ponedjeljak, 2. siječnja 2017.

Crescendo - Becca Fitzpatrick

Crescendo - Becca Fitzpatrick

IZDAVAČ ALGORITAM
Nora Gray njezin neobično tajnoviti dečko Patch kreću u novu pustolovinu koja će im živote okrenuti naopako. Njihova veza iako zabranjena cvijeta, idilični trenutci u kojima Nora uživa i čine ju sretnom, a ljubav prema Patchu sve je dublja. Samo ta idila i sreća kratko će trajati kad se između njih nađe netko treći i probuši njihov mjehurić sreće. Nora saznaje da Patch sve više i više vremena provodi s djevojkom koja Noru stalno maltretira i zlostavlja, a ona ne zna razlog što je skrivila toj curi da bude tako okrutna prema njoj. Nora poludi od ljubomore i prekine vezu s Patchom iako zna da će zbog toga jako patiti i imati slomljeno srce nama izbora, a Patch joj ne želi objasniti svoje razloge zbog kojih boravi s tom djevojkom. Slomljena srca Nora pokušava nastaviti život bez Patcha, ali to je teže nego što se nadala, jedna anonimna poruka joj mijenja život i Nora se upušta u potragu za istinom, samo što istina nije niti upola onakva kakvom se nadala, a njeni roditelji su od nje skrivali istinu šesnaest godina, Morin život sve ove godine bio je lažan. Nora van sebe od bijesa na majku upada ponovno u neprilike, ponovno se nađe na meti nekoga tko je želi ubiti, iako zna da joj Patch neće priskočiti u pomoć pokuša se pomiriti sa sudbinom da je upala u vrtlog laži, obmana i tajni. Sve je to pogađa tako silno da više ne zna kome može vjerovati, a Patch je uvijek negdje tu da i u njega sumnja iako joj je tu sumnju postavio netko drugu ona ne može se pomiriti s tim da je možda čovjek kojeg voli napravio nešto što bi nju tako jako povrijedila, ali sumnja je velika.

Patch je pali anđeo koji je nakon što je Nori jednom spasio život dobio svoja krila nazad i postao anđeo čuvar, u stanju je sve učiniti da zaštiti Noru ali ona mu otežava posao i podiže zidove oko njih. Ne smije joj osobno prići i reći joj što je po srijedi jer ga motre arkanđeli kojima je dovoljan jedan pogrešan korak da ga zauvijek bace u pakao. Zato promatra iz prikrajka, iako zna da je Nora povrijeđena njegovim postupcima ne može joj sve objasniti ne može joj reći zašto je sad u društvu cure koja je tako okrutna prema Nori njegov je posao zaštiti ih od zla koje vreba oko njih. Norina tvrdoglavost dovodi ga do ludila pokušava sve moguće metode da joj se približi ali ona ga otjera ne želeći slušati što joj ima reći i stalno je u nekoj nevolji iz koje je on nastoji sačuvati. Ali kad otkrije da je Nora u smrtnoj opasnosti i da joj je za petama netko jako blizak njemu, odmetne se i odbaci sve kako bi je zaštitio. Ništa mu nije bitno osim nje ona je ljubav njegova života iako ne smije to na glas izgovoriti. Tako kreće u još jednu misiju koja se zove Nora.

Tko to stoji između Nore i Patcha? Zašto Nora istražuje smrt oca? Na koga upućuju svi dokazi o smrti njena oca? Kakvu to mračnu tajnu Nora otkriva o svojim roditeljima? Kako će reagirati kad sve to otkrije? Što će biti s Norom i Patchom?

SVE TO I JOŠ PUNO TOGA ZANIMLJIVOG MORATE OTKRITI SAMI :)

Ovaj izuzetno zanimljiv roman pun tajni, intriga i zavjera će vas oduševiti kao i mene ako volite lijepu dozu nadnaravnoga u literaturi koju čitate, ja osobno sam oduševljena jer obožavam dozu nadnaravnog i uživala sam čitajući ovu divnu knjigu koja me je ostavila bez daha. Nemoguća ljubav koju osjeća jedna srednjoškolka prema palom anđelu neće vas ostaviti ravnodušnima jer mene nije, bilo je tu i smijeha ali i suza, pročitala sam je u dahu i sad sam na sto muka jer ne mogu naći ostala dva nastavka koja su stalno van mog dohvata u mojoj knjižnici. Moje preporuke za ovu divnu knjigu koju ćete obožavati jednako kao i ja, vjerujte mi ostavlja vas u šoku svojim zapletima ali tek raspleti će vas oduševiti.
A sad brzo zaplovite u čaroban svijet nadnaravnoga i otkrijte što se krije iza korica ove knjige i njihovih glavnih junaka koji su spremni na sve da ostvare svoje ciljeve :)

02. Siječanj 2017.
Osvrt napisala: Sandra Knežević

23 komentara:

 1. Pročitajte moje svjedočenje i kontaktirajte dr. Isikolo za hitnu i brzu ljubavnu čaroliju @ isikolosolutionhome@gmail.com

  Nikada nisam vjerovao u glumačko izvođenje, ali nakon 6 godina izlaska iz mog bivšeg ljubavnika razbila sam se sa mnom, još uvijek zamislim kako je dr. Isikolo doveo svog bivšeg ljubavnika natrag u mene u samo 48 sati. Nitko me nikad nije mogao uvjeriti da postoji pravi čarobnjak za pravu snagu koja stvarno radi. Am Hansen po imenu, želim brzo reći svijetu da je pravi on line čarolija čarolija koja je moćna i istinita, Njegovo je ime dr. Isikolo, On mi je nedavno pomogao ponovno ujediniti moj odnos sa svojim bivšim ljubavnikom koji me napustio, Kada kontaktirala sam s Dr. Trustom da je bacio ljubavnu čaroliju za mene i moj bivši ljubavnik koji je rekao da nema veze sa mnom ponovno me nazvao i počeo moliti. Sad se vraća toliko ljubavi i brige. Danas mi je drago da svi znamo da ovaj spell caster ima ovlasti privući ljubitelje natrag. jer sam sad sretna sa svojim ljubavnikom, i najviše iznenađenje je da je naša ljubav vrlo snažna, svaki dan je sreća i radost. i ne postoji ništa kao što je bio s ženom koju volite. ja sam tako sretan što se moja ljubav natrag na mene uz pomoć dr. Isikolo ako imate sličan problem ili želite popraviti slomljenu vezu, zaustaviti razvod, dobiti bivšeg bivšeg supruga, vratiti suprugu ili supruga za razvod, ja ću vam savjetovati da ga kontaktira, on je tamo da vam pomogne i staviti osmijeh na vaše lice traži da je učinio meni i drug

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Moj je život bio uništen kad mi je suprug poslao pakiranje, nakon 13 godina smo bili zajedno. Bio sam izgubljen i bespomoćan nakon što pokušavam toliko mnogo načina da se moj muž natrag na mene. Jednog dana na poslu, bio sam zbunjen, ne znajući da me pozvao moj šef, pa je sjedio i pitao me o čemu se radi, rekao sam mu i on se nasmiješio i rekao da to nije problem. Nikad nisam shvatio što misli, jer nije bilo problema vratiti se suprugu, rekao je da je upotrijebio čaroliju da bi povratio svoju ženu kada ga je ostavila za drugog čovjeka, a sada su do danas, a početkom sam bio šokiran što čujem nešto od moj šef. Dao mi je e-mail adresu DR ODION, koji mu je pomogao da vratim svoju ženu, nikad nisam vjerovao da će to funkcionirati, ali nisam imala izbora koji dolaze u dodir s izjavama koje sam dobio, a on je tražio moje podatke i to moj muž je mogao predložiti da ga baci čaroliju i poslao mu detalje, ali nakon dva dana moja majka me zvala da se moj muž molio da me želi vratiti, nikad nisam vjerovao jer je to bio samo san i ja morala sam pobjeći na mjesto svoje majke i na moje najveće iznenađenje, kleknuo je moj muž da me molim da oprostim što želi mene i dijete kući, kad sam razgovarao s DR ODION-om o iznenadnoj promjeni mog supruga i on je jasno dao mene da će me moj muž ljubiti do kraja svijeta, da nikada neće napustiti drugu ženu. Sada mi i moj muž ponovno zajedno i počeli raditi smiješne stvari koje nije učinio prije, on me čini sretnim i čini ono što bi trebalo učiniti kao muškarca bez naggajanja. Molimo, ako vam je potrebna pomoć bilo koje vrste, molimo kontaktirajte DR ODION za pomoć. Njegova je e-adresa (drodion60@yandex.com) ili nazovite ga na +2349060503921.

   Izbriši
  2. Moj je život bio uništen kad mi je suprug poslao pakiranje, nakon 13 godina smo bili zajedno. Bio sam izgubljen i bespomoćan nakon što pokušavam toliko mnogo načina da se moj muž natrag na mene. Jednog dana na poslu, bio sam zbunjen, ne znajući da me pozvao moj šef, pa je sjedio i pitao me o čemu se radi, rekao sam mu i on se nasmiješio i rekao da to nije problem. Nikad nisam shvatio što misli, jer nije bilo problema vratiti se suprugu, rekao je da je upotrijebio čaroliju da bi povratio svoju ženu kada ga je ostavila za drugog čovjeka, a sada su do danas, a početkom sam bio šokiran što čujem nešto od moj šef. Dao mi je e-mail adresu DR ODION, koji mu je pomogao da vratim svoju ženu, nikad nisam vjerovao da će to funkcionirati, ali nisam imala izbora koji dolaze u dodir s izjavama koje sam dobio, a on je tražio moje podatke i to moj muž je mogao predložiti da ga baci čaroliju i poslao mu detalje, ali nakon dva dana moja majka me zvala da se moj muž molio da me želi vratiti, nikad nisam vjerovao jer je to bio samo san i ja morala sam pobjeći na mjesto svoje majke i na moje najveće iznenađenje, kleknuo je moj muž da me molim da oprostim što želi mene i dijete kući, kad sam razgovarao s DR ODION-om o iznenadnoj promjeni mog supruga i on je jasno dao mene da će me moj muž ljubiti do kraja svijeta, da nikada neće napustiti drugu ženu. Sada mi i moj muž ponovno zajedno i počeli raditi smiješne stvari koje nije učinio prije, on me čini sretnim i čini ono što bi trebalo učiniti kao muškarca bez naggajanja. Molimo, ako vam je potrebna pomoć bilo koje vrste, molimo kontaktirajte DR ODION za pomoć. Njegova je e-adresa (drodion60@yandex.com) ili nazovite ga na +2349060503921.

   Izbriši
 2. Istinska životna priča:

  Pozdrav prijatelju moja je Rozana Edin i želim svjedočiti i zahvaliti čarobnjaku dr. Ogundeleu zbog onoga što je učinio za mene, vratio moju ljubav koja me ostavila 4 godine bez prethodne obavijesti, nikada nisam vjerovala da se moja ljubavnica može ikada vratiti za mene, ali dr. Ogundele dokazao moje lažne misli krivo, infact Dr Ogundele je najbolji spell caster ikad, pročitao sam sve svoje recenzije i vidio sam da je pomogao puno ljudi, ne samo mene, samo sam ovdje da mu zahvalni uzrok i ne vjeruju da postoje čarobnjaci koji mogu vratiti ljubavnicu koja je nestala 4 godine u roku od 24 sata. Gospodine, dobro li je Bog blagosloviti vas i vašu obitelj, i također vas zaštititi tako da i dalje možete pomagati ljudima kao što ste mi pomogli, gospodine, obećavam da ću dati ovo svjedočenje na radijskoj postaji. učinio si za mene. Bilo koje tijelo koje treba pomoć dr. Ogundele da mu možete kontaktirati kroz Njegovo:

  E-pošta: ogundeletempleofsolution@gmail.com
  Broj WhatsApp: +2349065101630
  Broj Viber: +27638836445

  OdgovoriIzbriši
 3. Moja istinska životna priča:

  Pozdrav svima, Ja sam Marija po imenu, želim da svijet zna o velikom spell caster koji ne naplaćuje za njegovu uslugu da pomogne i on je najveći ikada vidio, moje svjedočanstvo ide ovako moj muž me napustio nakon 9 godina braka jer nisam mogla imati dijete i otišla sam s drugom ženom i patila sam, sve dok ne bih rekla reklamu dr. Ogundelea na internetu, odmah sam ga kontaktirala, nakon što ga je spell casting iznenađen, donio natrag moj muž za mene koji je napustio 9 godina u samo 24 sata, a moj muž me molio da mu oprosti, ti si doista veliki čovjek dr. Ogundele, ovaj čovjek ima moć za bilo kakav problem u životu, ja ću također idite na Radio stanicu da podijelite svoje svjedočanstvo, jer sam obećao obavijestiti svijet o svom dobrom radu, jer onima od vas koji trebate pomoć ovdje su njegovi kontaktni detalji. E-pošta: ogundeletempleofsolution@gmail.com. Broj Viber: +27638836445. Broj časopisa: +2349065101630.

  OdgovoriIzbriši
 4. KAKO JA DOBITI MOJE BIVŠI DEČKO NASLOVNICA DR ISIKOLO CONTACT web / site website: drisikolosolutionhome.webnode.com. bio sam toliko traumatiziran da sam ostao sam bez tijela da ostane kod mene i da bude sa mnom, ali bio sam toliko sretan da sam zadovoljan ovom moćnom čarolijom dr. Isikolo nakon što sam mu ispričao o mojoj situaciji učinio sve što je ljudski moguće vidjeti da se moj ljubavnik vratio k meni, i nakon što je bacio čarolija da se moj bivši dečko vratio meni manje od 24 sata, moj bivši dečko se vratio i molio me da me više nikad neće napustiti, 3 mjeseca kasnije smo se vjenčali i oženili, imaju tu istu situaciju samo se obratite Dr. Isikolo na e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Whatsapp +2348133261196

  OdgovoriIzbriši
 5. Želim dopustiti svijetu da zna o dr. Isikolo Veliki čarobnjak za čaroliju koji mi je donio moju ženu kad sam pomislio da je sve nade izgubljene. Dr. Isikolo je iskoristio moćnu čaroliju da mi osmjehne lice vraćajući svoju ženu svojom čarolijom, u početku sam mislio da sanjam kad se moja žena vratila k meni na koljenima, molila me da joj oprostim i prihvatim leđa i čak i od tada me voli više nego što sam ikada očekivao pa sam se zavjetovao samome ja ću dopustiti svijetu da zna o Doktoru Okokaku jer je on Bog na zemlji. Imate li problema s vašim odnosom? je li vaš partner razbijen s vama i još uvijek ga volite i želite ga vratiti? Imate li problema s financijama? ili vam je potrebna pomoć bilo koje vrste onda se obratite dr. Isikolo danas jer ja vam dati 100% jamstvo da će vam pomoći kao što mi je pomogao. Dr. Isikolo e-mail ovu veliku čaroliju putem isikolosolutionhome@gmail.com i možete Viber ili WhatsApp na njega +2348133261196

  OdgovoriIzbriši
 6. Ja sam sretan (greatmutaba@ gmail. com) pomozi mi vratiti moj bivši ljubavnik...

  OdgovoriIzbriši
 7. Ja sam ovdje kako bih ubrzao ovu dobru vijest cijelom svijetu o tome kako sam dobio bivšeg muža. Bio sam odvojen od mog supruga za prolazak 6 godina i nisam bio zadovoljan da bih trebao vratiti svog supruga jer je život za usamljenost bio je tako strašno za mene i moje 3 djece sam tražio o nekom mogućem čarolijom koja može vratiti mog supruga i onda se susrećem s dr. Isikolo vidio sam komentar o dr. Isikolo kako privlači ljubavnike zajedno s njegovim čarolijom Kontaktirao sam ga i vodio me. Tražio sam rješenja, započeo pravni lijek za moju čaroliju, zatražio neke informacije koje sam mu poslao, a također mi je rekao da moramo kupiti neke stvari za čaroliju da rade za mene i za koje sam osjetio novac nakon 48 sati moj muž me zove i počinje me vrećati zbog oprosta za sve što se događa. Sad sam tako sretan što se vratimo kao jedna obitelj za bilo koga tko bi trebao pomoć velike čarolije da možete kontaktirati: isikolosolutionhome@gmail.com. nazvati ili Whatsapp ili Viber ga na +2348133261196

  OdgovoriIzbriši
 8. MORA ČITATI RJEŠENJE:

  Imam ime Anna, ja sam iz Velike Britanije, želim podijeliti svoju priču s vama i dati vam rješenje za svoje probleme, tražim online kako da dobijem pravi čarobnjak koji može vratiti mog supruga za mene, dobio sam oženjen prije 9 godina bez djece i financijska situacija bila mi je gore, nemam novca Nemam dijete, moj suprug me ostavljao misleći da mu donosim lošu sreću, do 2016./2017. upoznala sam svjedočenje dame na internetu koja govori o dr. Ogundele, ohrabrujem se i kontaktiram za pomoć, a on mi je odgovorio, prva riječ koju je rekao je da su mi problemi gotovi, rekao je da će me opet osmijehiti, bio sam zadovoljan svojim ohrabrenjima, počeo je svoj posao i rekla mi da se moj muž vratio za manje od 24 sata da me zamolim da ga prihvatim, nakon svega što sam rekao po prvi puta u životu bio sam sretan sa svojim mužem, nekoliko tjedana kasnije trudna sam , Rekao je da moram biti financijski stabilan da bih bio sretan sa svojim mužem, on je bacio još jednu čaroliju za mene, danas me ljudi vole gdje idem, moj život je financijski stabilan, ja i moj muž radimo veliku, najvažnija stvar je to on je okončao moju žalost i sada imam svoje dijete koje me zove mumija, nikad nisam upoznao pravog i moćnog spell castera kao što je dr. Ogundele, on ima rješenje za bilo kakav problem na zemlji, njegova magija nije štetna i može radim za vas bez vašeg prisustva, govorim to sve zato što sam mu rekao da ću se pobrinuti da obavijestim svijet o svom dobrom radu i znam da mnogi ljudi trebaju pomoć, pa ako trebate pomoć bilo koje vrste, učinite to ne odgađajte ga kontaktirati ga ili ga želite zahvaliti za mene, obratite se dr. Ogundeleu na e-mail adresu: ogundeletempleofsolution@gmail.com. Za izravne pozive i Viber chat: +27638836445.

  OdgovoriIzbriši
 9. E-mail Dr. Isikolo za pravu ljubavnu čaroliju: isikolosolutionhome@gmail.com. nazvati ili Whatsapp ili Viber ga na +2348133261196

  Pozdrav gledatelja, živim u Srbiji Moje ime je Iva Stefan Vrlo sam sretna što podijelim ovo svjedočenje, bio sam povrijeđen i srce slomljeno kad me je suprug ostavio s našom dvojicom djecom, bio sam zbunjen i nisam znao što učiniti, voljela sam ga toliko, pokušao sam sve što sam mogao da ga vratiti, ali bez uspjeha, u jednom vjerno dan kao što sam bio dolazio s posla sam upoznao svog prijatelja kome objasniti moj problem, a ona mi je rekla čarobnjak koji je nazvao "Dr. Isikolo", koji je također trudna kad je bila u potrazi za djetetom, kontaktirala sam čarobnjaka kroz e-poštu koju mi ​​je dala, a čarobnjak mi je rekao što da radim, a ja sam točno učinio rekao mi je, na moje iznenađenje, moj muž koji me nije dugo nazvao, nazvao me i počeo se ispričavati za sve nepravde što mi je učinio, a sad me volio više nego ikada prije, braćo i sestre ako si prolaze kroz bilo kakav problem kontaktirati ga i dajem Vam 100% jamstvo da će riješiti vaše probleme. ovo su njegovi kontakti isikolosolutionhome@gmail.com. nazvati ili Whatsapp ili Viber ga na +2348133261196

  OdgovoriIzbriši
 10. Moj je život bio uništen kad mi je suprug poslao pakiranje, nakon 13 godina smo bili zajedno. Bio sam izgubljen i bespomoćan nakon što pokušavam toliko mnogo načina da se moj muž natrag na mene. Jednog dana na poslu, bio sam zbunjen, ne znajući da me pozvao moj šef, pa je sjedio i pitao me o čemu se radi, rekao sam mu i on se nasmiješio i rekao da to nije problem. Nikad nisam shvatio što misli, jer nije bilo problema vratiti se suprugu, rekao je da je upotrijebio čaroliju da bi povratio svoju ženu kada ga je ostavila za drugog čovjeka, a sada su do danas, a početkom sam bio šokiran što čujem nešto od moj šef. Dao mi je e-mail adresu DR ODION, koji mu je pomogao da vratim svoju ženu, nikad nisam vjerovao da će to funkcionirati, ali nisam imala izbora koji dolaze u dodir s izjavama koje sam dobio, a on je tražio moje podatke i to moj muž je mogao predložiti da ga baci čaroliju i poslao mu detalje, ali nakon dva dana moja majka me zvala da se moj muž molio da me želi vratiti, nikad nisam vjerovao jer je to bio samo san i ja morala sam pobjeći na mjesto svoje majke i na moje najveće iznenađenje, kleknuo je moj muž da me molim da oprostim što želi mene i dijete kući, kad sam razgovarao s DR ODION-om o iznenadnoj promjeni mog supruga i on je jasno dao mene da će me moj muž ljubiti do kraja svijeta, da nikada neće napustiti drugu ženu. Sada mi i moj muž ponovno zajedno i počeli raditi smiješne stvari koje nije učinio prije, on me čini sretnim i čini ono što bi trebalo učiniti kao muškarca bez naggajanja. Molimo, ako vam je potrebna pomoć bilo koje vrste, molimo kontaktirajte DR ODION za pomoć. Njegova je e-adresa (drodion60@yandex.com) ili nazovite ga na +2349060503921.

  OdgovoriIzbriši
 11. Moj je život bio uništen kad mi je suprug poslao pakiranje, nakon 13 godina smo bili zajedno. Bio sam izgubljen i bespomoćan nakon što pokušavam toliko mnogo načina da se moj muž natrag na mene. Jednog dana na poslu, bio sam zbunjen, ne znajući da me pozvao moj šef, pa je sjedio i pitao me o čemu se radi, rekao sam mu i on se nasmiješio i rekao da to nije problem. Nikad nisam shvatio što misli, jer nije bilo problema vratiti se suprugu, rekao je da je upotrijebio čaroliju da bi povratio svoju ženu kada ga je ostavila za drugog čovjeka, a sada su do danas, a početkom sam bio šokiran što čujem nešto od moj šef. Dao mi je e-mail adresu DR ODION, koji mu je pomogao da vratim svoju ženu, nikad nisam vjerovao da će to funkcionirati, ali nisam imala izbora koji dolaze u dodir s izjavama koje sam dobio, a on je tražio moje podatke i to moj muž je mogao predložiti da ga baci čaroliju i poslao mu detalje, ali nakon dva dana moja majka me zvala da se moj muž molio da me želi vratiti, nikad nisam vjerovao jer je to bio samo san i ja morala sam pobjeći na mjesto svoje majke i na moje najveće iznenađenje, kleknuo je moj muž da me molim da oprostim što želi mene i dijete kući, kad sam razgovarao s DR ODION-om o iznenadnoj promjeni mog supruga i on je jasno dao mene da će me moj muž ljubiti do kraja svijeta, da nikada neće napustiti drugu ženu. Sada mi i moj muž ponovno zajedno i počeli raditi smiješne stvari koje nije učinio prije, on me čini sretnim i čini ono što bi trebalo učiniti kao muškarca bez naggajanja. Molimo, ako vam je potrebna pomoć bilo koje vrste, molimo kontaktirajte DR ODION za pomoć. Njegova je e-adresa (drodion60@yandex.com) ili nazovite ga na +2349060503921.

  OdgovoriIzbriši
 12. Zdravo svima!!! Moje ime je Niko, mislim da sam najsrećnija dama na svetu nakon što mi se vratio ljubavnik koji me je ostavio 7 godina iz nepoznatog razloga. Nisam bio sam poslednjih 7 godina zato što ga toliko volim (Donald) da mi se svakodnevno razmišljam o njemu i da sam učinio sve što je moguće da ga vratim, ali ipak ne bih mogao doći do svjedočenja neke tijelo dala je na internetu kako je dobila ljubavnika uz pomoć dr Ogundelea. Ovo me je zanimalo i odlučio sam da stupim u kontakt sa Dr Ogundele za pomoć. Još uvek ne znam kako je Dr Ogundele vratio meni Donaldu nakon 7 godina raspada u roku od 24 sata. Mislim da je Dr Ogundele najveći ljubitelj duhovnosti na zemlji jer je vratio moju radost i stavio osmeh na moje lice. Donald se ponovo vratio u ruke. Moram reći da imam sreće što sam došao u kontakt sa Dr Ogundele. Moji ljudi koji su tamo potrebni da se ponovo sjedinjuju sa svojim izgubljenim ljubavnikom ili bilo kakvim životnim problemima, ovo je prilika da se vaš ljubavnik vratite pomoću Dr Ogundelea. Možete ga kontaktirati putem privatnog e-pošte. ogundeletempleofsolution@gmail.com. Za direktne pozive i Viber Chat: +27638836445

  OdgovoriIzbriši
 13. Ovo je moje svjedočanstvo o dobrom radu dr. Isikolo koji mi pomaže .... Ja sam Sofija Emerik. I žao mi je što ovo stavljam na mrežu, ali morat ću ovaj vrhunski čarobnjak za ovaj svijet donijeti muža koji me je ostavio za protekle dvije godine, na kraju sam susreo ovog čovjeka na ovom blogu, a neki od klijenata je za pomoć , objasnio sam mu sve, a on mi je rekao o čarobnjaku za čarobnjaka za koje je čuo, a on mi je dao adresu e-pošte da pišem čarobnjaku da mu kažem svoje probleme. U samo 2 dana moj muž je bio natrag k meni. Želim samo zahvaliti ovom iskrenom i iskrenom spell casteru, gospodine, za što ste rekli da je došlo i zahvaljujem vam gospodine. Molim vas, želim reći svima koji su u potrazi za rješenjem problema, savjetujem vam da se ljubazno posavjetujte s ovim čarolijom, da je on pravi, da je moćan i što god da čarobnjak kaže jest što će se dogoditi, jer sve što je čarobnjak rekao došao sam. Možete ga kontaktirati na e-mail adresu koja je isikolosolutionhome@gmail.com. nazvati ili Whatsapp ili Viber ga na +2348133261196.

  OdgovoriIzbriši
 14. Moje ime je Rebecca Ortiz iz SAD-a Massachusetts, želim svjedočiti široj publici kako mi je nakon tri mjeseca usamljenosti vratio veliku moć Dr. Adodea, moj bivši ljubavnik me nazvao nakon mog kontakta s dr. Adoda da je on žele da se vratimo i započnemo dobar dom, sada smo opet sretno zajedno kao ljubavnici. Sve zahvaljujući dr. Adodi koji mi je učinio ljubavnu čaroliju za moju bivšu ljubavnicu da se vrati kući. Ja ću nastaviti dijeliti ove unti ljudi koji također trebaju pomoć vidjeti ovo za njegovu divnu pomoć. Možete ga kontaktirati na njegovu e-mail adresu adodalovespelltemple@gmail.com 0r whatsapp ga na +2348112825421. Možete i kliknuti na ovu vezu (https://m.youtube.com/watch?v=1hd_EkU-jJo) da biste pogledali njegov videozapis na usluzi YouTube.

  OdgovoriIzbriši
 15. POSJETITE Dr. Isikolo ZA VAŠU RJEŠENJE VIA WEBSITE (drisikolosolutionhome.webnode.com)

  Moje ime je sophy, želim svjedočiti o velikom spell casteru nazvanu dr. Isikolo, moj muž i oženjen sam 5 godina, nemamo dijete, a liječnik mi je rekao da ne mogu roditi, jer je moja utroba imala bio oštećen zbog pogrešnih lijekova na recept to me je dobio toliko zabrinuti i moj muž nije bio sretan i tako je odlučio vjenčati s drugom djevojkom i razvesti me bio sam toliko žalosan sam rekao svom prijatelju o tome ona mi je rekla o moćnom čaroliju caster ona dao mi svoju adresu e-pošte i ja nikada ne vjerujem u to toliko iako sam samo odlučio dati ga probati i on mi je rekao da će se 24 sata da se moj muž natrag na mene i ja ću zatrudnjeti sam sumnjao mu 3. dan moj muž vratio mi se i plakao je rekao da ne želi razvod više 3 tjedna nakon što je liječnik potvrdio da sam trudna. on vam također može pomoći da ga kontaktirate na isikolosolutionhome@gmail.com
  Web stranica: drisikolosolutionhome.webnode.com
  WhatsApp +2348133261196
  možete ga kontaktirati ako vam je potrebna pomoć u sljedećem susretu: (1) vratite izgubljenu ljubav
  (2) Ako vam je potrebna financijska pomoć zove se obogatiti za 3 dana 2Herbal liječenje (3) Bolest, virus i bolest (4) obvezujuća čarolija i sva druga pitanja vezana uz vas o vašem životu Kontaktirajte ga danas: isikolosolutionhome@gmail.com, vi također može kontaktirati dr. Isikolo preko svog mobitela ili ga dodati na whatsapp +2348133261196 on je testiran i vjeran ću zauvijek biti zahvalan Dr. Isikolo.

  OdgovoriIzbriši
 16. Ovo je moje svjedočanstvo o dobrom radu dr. Isikolo koji mi pomažu. Ja sam Barbara Ogar. I žao mi je što ovo stavljam na mrežu, ali morat ću ovaj vrhunski čarobnjak za ovaj svijet donijeti muža koji me je ostavio za protekle dvije godine, na kraju sam sreo tog čovjeka na web stranici za objavljivanje jednog od klijenata za pomoć , objasnio sam mu sve, a on mi je rekao o čarobnjaku za čarobnjaka za koje je čuo, a on mi je dao adresu e-pošte da pišem čarobnjaku da mu kažem svoje probleme. U samo 2 dana moj muž je bio natrag k meni. Želim samo zahvaliti ovom iskrenom i iskrenom spell casteru, gospodine, za što ste rekli da je došlo i zahvaljujem vam gospodine. Molim vas, želim reći svima koji su u potrazi za rješenjem problema, savjetujem vam da se ljubazno posavjetujte s ovim čarolijom, da je on pravi, da je moćan i što god da čarobnjak kaže jest što će se dogoditi, jer sve što je čarobnjak rekao došao sam. Možete ga kontaktirati na njegovu adresu e-pošte isikolosolutionhome@gmail.com. nazvati ili Whatsapp ili Viber ga na +2348133261196

  OdgovoriIzbriši
 17. ja ću voljeti podijeliti svoje svjedočanstvo s vama svi ljudi u svijetu.am sandra barfinder iz Engleske, oženio sam se sa suprugom oko 2 godine, počnemo imati problema kod kuće kao da prestanemo spavati na istom krevetu, boreći se za male stvari on se uvijek vraća kući kasno noću, previše pije i spava s drugim ženama van. Nikad u životu nisam volio nikoga osim njega. On je otac djeteta i ne želim ga izgubiti jer imamo zajedno su tako radili da postanu ono što jesmo i imamo danas. Prije nekoliko mjeseci on je odlučio živjeti me i dijete, budući da samohrana majka može ponekad biti teška i tako nemam nikoga
  okrenuo se i bio sam slomljen srcem. pozvao sam svoju majku i sve joj objasnio, majka mi je rekla o dr. SAHARAJA SID kako joj je pomogao riješiti problem između nje i tata. Bio sam iznenađen jer su bez njega ostalo tri i pol godine i bilo je čudno kako su se vratili jedno drugome.i bio je upućen dr. SHARAJA SID na njegov e-mail: sharajasid@gmail.com
  i objasni mu sve, pa mi obećaj da se ne brinem da će baciti čaroliju i učiniti stvari vratiti se kako smo toliko ponovo u ljubavi i da je to bio još jedan ženski duh koji je upravljao mojim mužem. moj problem će biti riješen u roku od dva dana ako vjerujem da sam rekao OK.So je baci čaroliju za mene i nakon dva dana moja ljubav se vratila pitajući me da ga oprostim. Ja sam tako sretna sada. pa zašto sam odlučio podijeliti svoje iskustvo sa svakim tijelom koji ima takav problem kontakt s dr. reljefom velikom čarolijom na njegovu adresu e-pošte: sharajasid@gmail.com ili samo tekst + (234) 9066-376197

  (1) Ako želite da se vaš bivši van.
  (2) ako uvijek imate loše snove.
  (3) Želite biti unaprijeđeni u vašem uredu.
  (4) Želite da žene / muškarci budu trčali za vama.
  (5) Ako želite dijete.
  (6) Želite biti bogati.
  (7) Želite vezati svog muža / ženu
  tvoja zauvijek.
  (8) Ako vam je potrebna financijska pomoć.
  (9) Biljna njega
  (10) pobjeda na lutriji

  OdgovoriIzbriši
 18. Osjećam se tako radosno danas zbog pomoći koju mi ​​je doktor Adoda donio za povratak mog supruga. Oženio sam se već 6 godina i bilo je tako strašno jer je moj muž varao i tražio razvod. Ali kad sam došao preko interneta putem e-maila Adodea (adodalovespelltemple@gmail.com), objavio sam ga, odlučio sam stupiti u kontakt s njim i objasnio mu situaciju, a zatim tražiti njegovu pomoć, ali na moje najveće iznenađenje on mi je rekao da će mi pomoći sa svojim slučajem jer nema problema bez rješenja. Ovdje slavim jer se moj muž vratio kući i stvarno uživam u braku i kakvom velikom slavlju. Ja ću nastaviti svjedočiti na internetu jer je Doktor Adoda doista pomagač koji je Bog poslao da nam pomogne. Zašto ne kontaktirati liječnika Adoda sada ako se suočavate s izazovima u svom životu odnosa. E-pošta: (adodalovespelltemple@gmail.com). ili whatsapp na +2348112825421. i gledajte njegov videozapis na YouTubeu (https://m.youtube.com/watch?v=1hd_EkU-jJo) pozdrav, Elizabeth iz Hrvatske.

  OdgovoriIzbriši
 19. Osjećam se tako blagoslovljen ponovno u braku nakon što je liječnik Oku doveo natrag mom supruga koji se odvojio sa mnom za dobro 3 mjeseca. Am Jessica Butler po imenu iz Los Angelesa. Iako imam usta diljem svog tijela, neće biti dovoljno zahvaliti doktoru Oku za njegovu pomoć na mom životu. Moj muž je odvojio sa mnom za 3 mjeseca i bio je u bolovima i agoniji bez njega. Dakle, tražio sam pomoć svugdje, ali ništa nije riješilo dok ne značim doktora Oku koji sam kontaktirala na mreži. Objasnio sam mu situaciju i on je obećao da će se moj muž vratiti meni u roku od 24 do 48 sati, koliko daleko moje srce još uvijek za njim mahne. Vjerovao sam u njega i pripremio mi je čaroliju za mene, a moj suprug me nazvao točno kada je rekao doktor Oku. Molio se i rekao da mi treba povratak, a sad živimo sretno još 9 mjeseci. Svatko tamo čitajući članak koji treba pomoć trebao bi ga kontaktirati ... Email: isikolosolutionhome@gmail.com. nazvati ili Whatsapp ili Viber ga na +2348133261196

  OdgovoriIzbriši
 20. Otkad mi je suprug odvojio od mene dvije godine, nisam bio ja. Pregledao sam neki post o tome kako mogu vratiti supruga, pa sam vidio svjedočanstvo Sabrina Ibriam iz Švicarske o čarobnjaku nazvanom dr. Isikolo. Kontaktirala sam Marina Chaosa kako bih potvrdila kako joj je dr. Isikolo pomogao i sve mi je objasnilo kako joj je pomogao i to mi je hrabro da stupim u kontakt s dr. Isikoloom za pomoć. Dr. Isikolo me uvjerio da će mi dani tuga biti završeni u roku od 12 do 16 sati nakon što završi s njegovim radom. Slijedio sam njegove upute koje mi je dao jer sam imao vjeru, vjeru, nadu i povjerenje u njega. Doista vam kažem danas da se ja i moj muž ponovno okupili i ponosno mogu reći i svjedočiti svijetu onome što je dr. Isikolo učinio za mene. Kontaktirajte nas danas putem e-maila: Email: isikolosolutionhome@gmail.com. nazovite ga ili ga nazovite na +2348133261196 ili Viber +2347082727576

  OdgovoriIzbriši
 21. SVJEDOČENJE VELIKOG VOZAČA
  Moje ime je Anna Philip. Ovo je svjedočanstvo velikog čarobnjaka "DR IMOSE" koji mi je pomogao u vraćanju ljubavi. Dan kad me je moj muž napustio, stvari su se činile pustim i atmosfera je bila teška s neizvjesnostima. Sve se činilo blijedom, pa sam odlučila potražiti pomoć kod časopisnih časopisa koji imaju sposobnost da se vratim bivšem mužu. Kao što je predviđeno, otišao sam na internet i kao što ste i vi vidjeli u potrazi za pouzdanim čarolijom, vidio sam puno svjedočenja koje su činili čarobnjaci u oporavku bivših muževa i voljenih. Potaknut vjerom u DR IMOSE, kontaktirala sam ga i nakon što mu je objasnio stvari, prihvatio je da se suoči s izazovima na terenu. Učinio je sjajno dobro. Moj bivši muž je natrag k meni s više pažnje i ljubavi. Zato bih volio iskoristiti ovu priliku da mu se posvetim zbog nesebične službe prema mojoj situaciji. Pohvalno, pokazao je veliku hrabrost u preuzimanju zastrašujuće zadaće pronalaženja rješenja praktički bilo kojem problemu. Kontaktirajte njegovu e-poštu: imosesolutiontemple@gmail.com. poziv ili Whatsapp na +1-619-830-4690

  OdgovoriIzbriši

Gospodin nemogući - Loretta Chase

Gospodin nemogući -  Loretta Chase U izdanju:  Znanje Rupert, četvrti sin svoga oca, i prava napast, kamo god ode upada u nevolje, bo...