utorak, 6. prosinca 2016.

Čvrsti Čelik - Maya Banks


Čisti čelik - Maya Banks ( 7 dio serijala KGI )

U izdanju - Stilus Knjiga
Tennessee! ( SAD)
Samozatajni i zagonetni Steele vođa jednog od timova KGI tajne organizacije braće Kelly,svoje emocije čuva kao zmija noge svi ga znaju kao vrlo hladnu osobu bez srca. a nitko ne može probiti taj ledeni oklop kojim je obavijen. Uvijek ozbiljan, odan svom timu i kompletnoj vojsci KGI timova, smisao njegova života bile su misije koje je izvršavao i nije bio sklon pogreškama, uvijek oprezan kad je posao i njegov tim u pitanju. Njegov miran i staložen život kakav je mislio da vodi narušit će žena ni manje ni više nego doktorica Maren, koja pomaže timovima KGI-a kad trebaju njene liječničke vještine, žena koja mu se zavukla pod kožu sve više i više svaki put kad bi je vidio. Želi je izbaciti iz glave a jedini način da to učini je da lijepu doktoricu odvuče u krevet čim mu se ukaže prilika, a ona se ukazala nakon misije u kojoj je imao ranjene dečke svog tima. Tu noć provodi u strasnom zagrljaju vatrene doktorice i to mu još više zakomplicira život, jer se doktorica samo još dublje uvukla pod njegovu kožu. Nije mogao odoljeti i vraća se ponovno da nastavi gdje je stao s Maren, nakon nekoliko dana uživanja pozvan je ponovno na zadatak te teška srca napušta svoju doktoricu. Stvar će se zakomplicirati kad doktorica Maren bude oteta i cijeli sastav KGI-a kreće u potragu za njom na čelu sa Steeleom kojem to postaje životna misija vratiti na sigurno ženu koju voli.

Maren Scofield, mlada liječnica koja svoje usluge pruža siromašnom stanovništvu jednog zabačenog sela u Kostariki, voli svoj posao i predana je u potpunosti životu koji je posvetila spašavanju onih kojima je pomoć najpotrebnija. Omiljena je kod seljana koji je vole, cijene, poštuju i vjeruju joj. Samo njen miran život narušava jedan mračan muškarac kojeg ne može izbiti iz glave, ratnik koji svojom pojavom plaši sve oko sebe, a nju zanima što se krije iza te ledene vanjštine on je Steele jedan od vođa timova KGI operativaca kojima zapovijeda njen prijatelj Sam kojeg izuzetno cijeni i poštuje i spremna je pomoći njemu i njegovim dečkima koliko god može jer jednom je i ona trebala njihovu pomoć dok je boravila u Africi. Prilika se ukazala kad je Steele dove svoje ranjene dečke da ih ona sredi, te s njim provodi strastvenu večer od koje nije očekivala ništa osim sexa kako joj je Steele i naglasio. Njegov ponovni dolazak je iznenadi te provode par prekrasnih dana dok on ne mora ponovno otići u novu misiju. Tri dana kasnije Maren doznaje nešto što je tajila od Steela, a i biva oteta te joj se život pretvara u noćnu moru te se boji da nikad više neće vidjeti Steelea i reći mu ono što je tajila od njega, nije znala hoće li se uspjeti izvući iz ruku svog otmičara.

Kako će Steele reagirati na Mareninu otmicu? Koliko je daleko spreman ići da je vrati na sigurno? Hoće li je uspjeti naći i osloboditi? Što to Maren taji? Kako utječe na nju otmica? Hoće li uspjeti uteći svom otmičaru? Kakve joj sve opasnosti prijete?

SVE TO I JOŠ PUNO TOGA MORATE OTKRITI SAMI :)

Jeste li spremni zaploviti u divnu i uzbudljivu priču o Maren i Steeleu? Mene je totalno oborila s nogu jednostavno se nisam mogla odvojiti od ove knjige koja me očarala. Dirljiva i duhovita priča koja će vas ostaviti bez daha jer ni vi se nećete moći odvojiti jer će vas tjerati dalje i dalje da otkrijete što će se desiti u životu naših glavnih junaka. Bilo mi je jako zabavno čitati kako se Steele čisti čelik topi pred jednom ženom a zakleo se da nikad neće tako pasti kao njegove kolege koji su našli moć ljubavi i pretvorili se u mimoze pred svojim ženama. On nije htio biti jedan od njih nikako, ali i on je pao kao kruška i postao meta zadirkivanja svojih timskih suboraca. Nije mario za njih pronašao je ono što nije nikad mislio da će naći i želio iskoristiti svaki trenutak slobode zvane ljubav. Savršena ljubavna priča puna strasti ali i straha s kojim se sreću naši junaci. Moje preporuke za ovu divnu i dirljivu knjigu koju morate pročitati, ali i ostale knjige iz serijala jer Maya je nadmašila samu sebe pišući ovaj serijal iako ima odlične knjige ove su broj jedan na mojoj polici i jako su mi se uvukle pod kožu :) Uletite u uzbudljiv život Steelea i Maren i otkrijte što se još krije iza korica ove divne knjige.

06.Prosinac 2016.
Osvrt napisala: Sandra Knežević

Nema komentara:

Objavi komentar

Tajna njegova poljupca - Julia Quinn

Tajna njegova poljupca -  Julia Quinn U izdanju:  Mozaik knjiga Hyacinth, najmlađa sestra obitelji Bridgerton, jednostavna i nadasve...