petak, 30. rujna 2016.

Gabrielovo Iskupljene - Sylvain ReynardGABRIELOVO ISKUPLJENJE - Sylvain Reynard

U Izadnju V.B.Z. online bookshop & club

Pennsylvania ( SAD ) 2011g.
Već smo upoznali Gabriela i Juliju te njihove živote prije nego su ozakonili svoju vezu brakom. Ovo je treća knjiga o ljubavi i patnji dvoje mladih zaljubljenih ljudi. Krenimo u novu pustolovinu s omiljenim nam likovima i zavirimo u njihov bračni život.

Gabriel je sad profesor na sveučilištu u Bostonu, a Julia upravo završava svoju prvu godinu doktorskog studija na Harvardu. Po cijele dane je zatvorena u radnoj sobi kako bi završila rad koji treba obraniti. Gabriel joj je velika podrška iako ima drugačije gledište o Danteu, Julia želi postati stručnjakinja za Dantea. I ako joj Gabriel želi pomoći Julia želi sama napisati završni rad da drugi ne bi mislili kako joj muž piše radove ipak je on stručnjak u tom području. Julia iznenada dobije poziv da održi predavanje o Danteu u Engleskoj na Oxfordu iz svog doktorata. Život im je idila, ali još uvijek ih proganja prošlost i tračevi od kojih ne mogu pobjeći te to stvara male trzavice među njima, spremni su na sve da obrane svoju ljubav i tračevima stanu na kraj.

Trudeći se da ne slušaju zle jezike ali oni ih prate kamo god da odu. Jedan od tih zlih jezika želi otkriti mračne tajne koje su duboko zakopane u Gabrielu. Zbog te prijetnje Gabriel se osjeća grozno i mijenja raspoloženja koja jako utječu na Juliju . Julia je spremna na sve da joj muž bude dobro raspoložen. Svjesna da ga nešto muči a ne može mu pomoći jer se on povlači u sebe i ne pušta je blizu, što nju pogađa jako i vraća u njenu bolnu prošlost. Spremna je boriti se da njihova ljubav i brak opstanu.

Jedna vijest im iz temelja mijenja život, vijest na koju nisu bili spremni, stigla je iznenada i na kraju su je sretno prihvatili s pogledom na budućnost. Profesor je ipak najsretniji čovjek na svijetu uz svoju Beatrice kako Juliju zove od milja i obitelj koja ga voli, te mu ne treba ništa više na svijetu da bude sretniji nego što je, obožava suprugu i svoju obitelj koja mu je sve na svijetu.

Tko želi narušiti skladan život Julie i Gabriela? Zašto? Dali su se uspjeli oduprijeti tom narušavanju njihova života? Kako napreduje školovanje od Julie? Kako joj Gabriel pomaže po tom pitanju? Kakva to vijest im mijenja život? Kako će se nositi s tom viješću ?

SVE TO I JOŠ PUNO TOGA ZANIMLJIVOG MORATE OTKRITI SAMI.

Gabrielovo Iskupljenje je treća knjiga o ljubavi i patnji glavnih junaka, koji kroz sve nedaće uspijevaju proći zajedno. Ova izuzetno zanimljiva knjiga u kojoj nas autor vodi kroz uspone i padove naših glavnih junaka koji su spremni braniti svoju ljubav bez obzira na sve. Divna priča o ljubavi između Gabriela i Julie i njihovoj borbi da opstanu zajedno. Ja osobno sam uživala u svakoj pročitanoj stranici i divila se njihovoj upornosti da obrane ono do čeka im je stalo unatoč problemima koji im se nalaze na putu. Strastvena ljubavna priča koju svakako morate pročitati, meni omiljena knjiga doduše ne samo ova već cijela trilogija o ljubavi između Gabriela i Julie. Ne zaboravite zaviriti i u prve dvije knjige Gabrielov Pakao i Gabrielov Zanos koje su također savršeno štivo. Svi koji još nisu pročitali ovu trilogiju moje preporuke da pročitate ovu divnu i dirljivu trilogiju.

30.09.2016
Osvrt napisala : Sandra Knežević

Nema komentara:

Objavi komentar

Tajna njegova poljupca - Julia Quinn

Tajna njegova poljupca -  Julia Quinn U izdanju:  Mozaik knjiga Hyacinth, najmlađa sestra obitelji Bridgerton, jednostavna i nadasve...