subota, 21. siječnja 2017.

Sjećaš li se.... - Judith McNaught
Sjećaš li se... - Judith McNaught Author

Izdanje: Mozaik knjiga - čitam i lajkam
Texas! ( Sad )
Diana Foster, još kao mala djevojčica ostala je bez majke, živjela je s ocem u raskošnoj vili, obožavala je oca kao i on nju, nije bila razmažena bogatašica kao njene vršnjakinje. Nakon što se njen otac ponovno oženio nije dobila samo majku koja ju je voljela, već i sestru te baku i djeda koje je obožavala, a i oni nju. Sve svoje vrijeme provodila je na ranču svoje prijateljice, te se tako sprijateljila s Coleom mladićem koji je tamo radio i vodio brigu o konjima. Postao joj je prijatelj i sve svoje vrijeme koje je provodila na tom imanju provodila ga je s njim, potajno je bila zaljubljena u njega ali nikad mu nije dala to do znanja, imala je samo šesnaest i bila je očarana njime i njegovom ljepotom. Bio je to posebni mladić u njenom srcu.
Nakon dosta godina Diana se pretvorila u prekrasnu mladu ženu, koja je pokrenula obiteljski posao i bila uspješna u njemu. Radila je od jutra do mraka, bila je zaručena i spremala vjenčanje, kad je u jednom od tabloida pročitala kako ju je zaručnik ostavio zbog puno mlađe talijanske bogatašice i njom se oženio. Shrvana Diana nije mogla vjerovati da se njoj to može dogoditi, i sad je bila tamom svih novina u zemlji. Strah i sram su je okupili i nije mogla funkcionirati kako treba. Jednu večer dok je bila prisutna dobrotvornoj večeri stajala je na balkonu jedva čekajući da sve to prođe, tada joj je prišao muškarac s dvije čaše šampanjca. Isprva nije ga prepoznala, ali kad je bila je jako sretna što vidi svog starog prijatelja iz djetinjstva Colea. Sad Cole izgleda još zgodnije i muževnije što nju privuče ali opet je oprezna, nakon što porazgovaraju a Cole joj predloži da oboje spasi neugodne situacije u kojoj su se oboje našli. Kad ga je saslušala pristaje na njegov prijedlog te dogovor zapečate strastvenim poljupcem što nju ne ostavi ravnodušnom. Tada kreću u misiju svog života.
Cole Harrison, mladić kojeg život nije mazio, radi na imanju jednog bogataša kako bih se školovao, tu upoznaje mladu i predivnu Dianu koja mu se uvukla na neki način pod kožu. Volio je provoditi vrijeme s njom u razgovoru, jer bila je drugačija od svojih vršnjakinja lijepa, pametna i jako draga. Uživao je u svakom trenu koji je proveo s njom čak ga je i jako privlačila, ali bila je jako mlada i nije htio da se preplaši. Bila je posebna djevojka koju je rado volio imati uz sebe.
Sad godinama kasnije ponovno je sreće na dobrotvornoj večeri na kojoj je i on sudjelovao kao jako bogati poslovni čovjek koji nije prezao pred ničim da dođe do svojih ciljeva. Ali ultimatum koji mu je ujak postavio jako ga je naljutio i smišljao je kako da ga ispuni. Tad je ugledao Dianu koja je bila izdvojena od ostalih i tužna nakon gnjusnog čina koji joj je priredio zaručnik. Cole joj prilazi s čašom šampanjca i bio je oduševljen kad ga je napokon prepoznala. Ispriča joj sve o ujakovom ultimatumu i predloži joj da sklope poslovni sporazum njih dvoje i riješe svoje probleme koji su pred njima, a Diana pritaje te taj dogovor zapečate poljupcem. I zajedno kreću u misiju života koja ih neće ostaviti ravnodušnom jedno prema drugom.
Kakvu to nagodbu sklapaju Cole i Diana? Kamo će ih ona dovesti? Hoće li to izazvati probleme? Kako će se odvijati njihov odnos? Kako će završiti njihova pustolovina?
TO SVE I JOŠ PUNO TOGA MORATE OTKRITI SAMI :)
Izuzetna ljubavna priča koja vas obara s nogu, iako moram priznati da sam malo oklijevala s ovom knjigom jer smo navikli da Judith piše prekrasne povijesne priče, ali ovom knjigom je ugodno iznenadila i očarala ipak joj stoji i ova stil pisanja iako nismo navikli na takve njene romane, ali žena je nadmašila samu sebe ovom divnom knjigom.Predivno napisana priča puna spletki, ljubomore ali i divne ljubavi glavnih junaka. Knjiga koja se jednostavno mora pročitati, divna priča dvoje mladih ljudi koji su spremni na sve ispune svoje ciljeve, ali i snove o kojima do tada nisu ni sanjali da su ostvarivi. Priča koja vas neće ostaviti ravnodušnima, puna zapleta ali i divnih raspleta koji će vas oduševiti, jer mene definitivno jesu oborili s nogu. Moje tople preporuke za ovu predivnu knjigu kojoj će te uživati, ja jesam od početka pa sve do kraja. Usudite se uploviti u svijet Diane i Colea i sami otkrijte njihovu divnu ali dirljivu priču <3
Osvrt napisala: Sandra Knežević
21.Siječanj 2017.

Nema komentara:

Objavi komentar

Tajna njegova poljupca - Julia Quinn

Tajna njegova poljupca -  Julia Quinn U izdanju:  Mozaik knjiga Hyacinth, najmlađa sestra obitelji Bridgerton, jednostavna i nadasve...