srijeda, 1. veljače 2017.

Tišina - Becca Fitzpatrick
Tišina - Becca Fitzpatrick
( Treće knjiga serijala Tiho, tiho, Anđele )
Izdanje: ALGORITAM
Upustimo se u novu pustolovinu već nam jako dobro znanih Nore i Patcha :)
Nora Grey, budi se na groblju omamljena i dezorijentirana, nije joj jasno što radi sama po mraku na groblju, poznaje jako dobro to mjesto jer joj je otac sahranjen tu pa ga je često znala biti tu. Strah ju je izjedao nije znala što tu radi, a sjećanje joj je jako mutno kao da ne postoji jedan dio njenog života, bojala se čak i policije koji su došli na dojavu da su pronašli djevojku za kojom tragaju tri mjeseca. Kad se u bolnici probudi prepoznaje majku, ali i sjeća se prijateljice Vee te svoje škole ali ne sjeća se ničega ostalog, zadnje čega se sjeća je sjećanje pet mjeseci unazad. Svega se sjeća osim gdje je bila zadnja tri mjeseca, tko ju je oteo i ne sjeća se ljubavi svog života Patcha. Nitko joj ga niti ne spominje ali osjeća nešto vezano za njegov miris i crne oči koje je prate.
Nora se pokušava prisjetiti, ali što više poseže u tu mračnu rupu od njenog pamćenja to se više ljuti jer ne može dokučiti što joj tako važno promiče. Spremna je na sve da se sjeti svega, a u tom će joj pomoći njen prijatelj iz djetinjstva Scott koji će joj reći sve što zna pa čak i za Patcha, te će joj pokušati pomoći iako se i sam skriva od njenog otmičara. Tada počinje njena borba, pronalazi Pacha i od njega želi istinu, iako se boji da će je dovesti u još veću opasnost ipak popušta i sve joj govori. Tada Nora osjeti veliku želju za osvetom i spremna je na sve pa čak i ubiti svog otmičara, a kad otkrije tko je on još više joj se zamrači pred očima, sad još više želi da taj čovjek nestane iz njenog života ali i života njene majke.
Borba počinje tko će uspjeti a tko pasti? Nora uz Panchovu pomoć ali pomoć od Scotta kreće u borbu života, jača nego ikad spremna je na sve. A kad je njen otmičar natjera da se zavjetuje da će nastaviti gdje on stane, nije imala izbora i zavjetuje se ali strah prevlada kad se sjeti Pacha i ljubavi koju osjeća prema njemu, jer on bih joj mogao sad okrenuti leđa kad sazna što je napravila bez obzira na to što joj pomaže.
Tko je oteo Noru? Zašto? Kakve se mračne tajne kriju iza njene otmice? Što otmičar želi od nje? Tko je on uopće? Na što će Nora biti prisiljena? Kakva je to zakletva na koju je prisiljena? Kako će Patch reagirati kad sazna?
TO SVE I JOŠ PUNO TOGA MORATE OTKRITI SAMI :)
Treća knjiga serijala koja će vas ostaviti bez daha jer stvari se zahuktavaju, tko će pobijediti, a tko izgubiti bitku? Knjiga koja obara s nogu osobito ako volite dozu nadnaravnih bića i nemoguće ljubavi, za koju su spremni se boriti naši glavni junaci. Predivan roman pun ljubavi, čežnje i strahova koja će vas oduševiti a tek naši glavni junaci na što su sve spremni da dođu do svojih ciljeva. Lako se čita te je predivno štivo i za klince starijeg uzrasta iako ja nisam klinka već odavno uživala sam u ovoj predivnoj knjizi koja me ostavila bez daha. I nadam se da ću uspjeti i zadnju knjigu ovog serijala pročitati da saznam što će sve zadesiti Noru i Pacha do kraja. Moje tople preporuke za ovaj predivan roman koji svakako morate pročitati ako još niste. Zaplovite u predivan svijet Nore i Pacha te otkrijte što su sad spremni napraviti za svoje ciljeve...
Osvrt napisala: Sandra Knežević
01.Veljača 2017.

Nema komentara:

Objavi komentar

Tajna njegova poljupca - Julia Quinn

Tajna njegova poljupca -  Julia Quinn U izdanju:  Mozaik knjiga Hyacinth, najmlađa sestra obitelji Bridgerton, jednostavna i nadasve...