ponedjeljak, 3. travnja 2017.

Obiteljsko stablo - Susan Wiggs

Obiteljsko stablo Novi početak - Susan Wiggs
U izdanju: 24sata Knjige
Vermont - New York - Los Angeles - Vermont.
Annie Harlow, ima sve što jedna žena može poželjeti, posao iz snova, producentica je popularne kulinarske tv emisije, ima supruga kojeg voli, predivan dom, a sad njenoj sreći nema kraja čeka svoje prvo dijete. Svoje sretne vijesti želi podijeliti sa suprugom, te se uputi u studio u kojem oboje rade, kad je stigla nije ni sanjala da će se njen savršen život srušiti u svega nekoliko trenutaka. Sreća koju je osjetila zbog djeteta i potreba da kaže voljenom muškarcu da će postati otac kad otkrije ta da ju je taj isti muškarac iznevjerio, i povrijedio do boli. Tužna i slomljena srca, želi se udaljiti što dalje da sama liže svoje rane, kad se dogodi tragedija.
Platforma koju su postavljali u studiju, odvojila se i pala na Annie, teško ozlijeđena prevezena je u bolnicu, gdje joj doktori nisu davali nikakve šanse da preživi jer je u komi i vegetira kao biljka. Kad se Annie probudi iz kome nalazi se u centru za rehabilitaciju nedaleko svoga rodnog grada. Uz nju su roditelji i brat koji se brinu za nju i sretni su što je ponovno otvorila oči. Annie se ne sjeća nemilog događaja, ali se sjeća svega ostaloga, svojih roditelja, brata, čitavog djetinjstva i odrastanja. Te svoje prve ljubavi, koju nije preboljela nikada.
Polako preuzima kontrolu nad svojim životom, posvećuje se kuhanju i svojim nećacima koje obožava na obiteljskoj farmi javora. Polako se prisjeća i svog supruga, ali onoga što joj je učinio, te je spremna na sve da se odlijepi od prošlosti i počne ponovno živjeti svoj život. U tom joj pomažu roditelji, brat ali i njena srednjoškolska ljubav, prema kojoj gaji duboke i snažne osjećaje, svi su spremni pomoći Annie da se bolje osjeća sad kad je svega svjesna. A i sama Annie je spremna boriti se za ono što joj pripada, tako kreće njena borba ne samo za pravdom već borba i za ljubavlju koju osjeća prema jedinom muškarcu kojeg je uistinu voljela.
Koliko je Annie dugo provela u komi? Na koji način ju je suprug iznevjerio? Što je sve učinio nakon njene tragedije? Tko je Annina prva ljubav? Kakvu će on ulogu odigrati u njenom životu sad kad je opet doma? Hoće li Annie srediti svoj život i krenuti dalje? Kako ? Kako završava njena priča?
TO SVE I JOŠ PUNO TOGA MORATE OTKRITI SAMI ;)
Očaravajuća knjiga u kojoj nas autorica vodi kroz život mlade žene prije i poslije tragedije, predivno napisana priča koja vas neće ostaviti ravnodušnima. Priča koja izmamljuje osmijeh na lice ali i suze na oči, priča koja će vas ostaviti bez daha, i jednostavno se nećete moći odlijepiti od te knjige ma koliko željeli, jednostavno vas očara i morate čitati dalje da otkrijete što se dogodilo. Ja osobno sam jako uživala čitajući je, sad mi malo žao što je nisam malo rastegnula i u njoj uživala malo dulje, ali nije bilo moguće jer te mami da nastaviš okretati stranicu za stranicom. Ovo je knjiga koja se ne čita samo jednom i pospremi na policu, ovo je štivo koje se čita ponovno i ponovno, ja ću posrći za njom još koji put sigurno, samo da se dojmovi malo slegnu :)
Moje tople preporuke za ovu izuzetnu knjigu, knjigu koja će vas oduševiti, jer mene definitivno je. U plovite u dirljivu priču mlade Annie, i sami otkrijte sočne detalji i očaravajući kraj.
Osvrt napisala: Sandra Knežević
03. Travanj 2017.

Nema komentara:

Objavi komentar

Tajna njegova poljupca - Julia Quinn

Tajna njegova poljupca -  Julia Quinn U izdanju:  Mozaik knjiga Hyacinth, najmlađa sestra obitelji Bridgerton, jednostavna i nadasve...