srijeda, 24. svibnja 2017.

Sjaj koji ne tamni - Elle Casey
Sjaj koji ne tamni - Elle Casey, Novelist
U izdanju : Mozaik knjiga - čitam i lajkam ( Ožujak 2017 )

Andie Marks, mlada i uspješna odvjetnica, koja se sigurnim korakom diže prema vrhu svoje karijere, karijera joj blista. O svom privatnom životu vodi detaljne planove, koje želi postići do svoje trideset i pete godine. Samo ti planovi nekako joj klize iz ruku, nije sve onako kako je ona zamislila, mašta o udaji i zasnivanju obitelji, ali i za to joj je potreban savršen muškarac. Kojeg ona ne nalazi, svi muškarci u njenom životu su je samo iskorištavali.
Jedan ludi vikend u Las Vegasu njen će život okrenuti naopako, tamo naime upoznaje predivnog kauboja, koji ju ostavlja bez daha. Zgodan kauboj s kojim provede savršenu noć u svom životu, potaknut će je da mašta o savršenstvu svoje budućnosti. A ono što učine u Vegasu ostaje u Vegasu, sutra dan ujutro Andie se pola toga ne sjeća, jer je bila poprilično pijana. Vraća se svom užurbanom životu, karijeri, te se nakon nekog vremena zaruči i priprema vjenčanje. Jedan detalj koji nije predvidjela vratit će je u prošlost i natjerati je da ponovno potraži svog savršenog kauboja. A ono po što je došla razljutit će Macka i on je odbije, njen se zadatak učinio puno težim nego je mislila. E sad kreće igra mačke i miša, i kidanje živaca ;)
Gavin MacKenzie, mladi rančer kojem je njegov obiteljski ranč na prvom mjestu. Nema vremena za provode i ljubavne avanture, svako svoje slobodno vrijeme boravi na konju i obilazeći imanje. Njegov život nikom nije zabavan a najmanje njegovom bratu Ianu, koji čini sve da brata malo rastrese. Tako ga poziva da se pridruži momcima i proslave Ianovu momačku večer u Las Vegasu.
Na tom putovanju njegov će se život okrenuti na glavačke, kad upozna predivnu mladu ženu Andie, s kojom provodi strastvenu noć. I učini ono što nije mislio da bi mogao učiniti. Nije se nadao da će se ikad moći zaljubiti, i to baš tako u neku ženu na prvi pogled. Nakon što provede strastvenu noć s Andie i učini ono što su učinili, ujutro se njegovoj dragoj gubi svaki trag. Mack rastužen vraća se kući, nikome ne govoreći što je učinio, te pati u tišini. Njegova tuga ali i nježnost isplivati na površinu, kad se dvije godine poslije Andie pojavi na njegovom ranču. Zahtijevajući da se razriješi događaj koji se desio dvije godine prije. Mack ne želi ni slušati njene prijedloge i svaki odbija, užasno mu je drago što ponovno vidi ženu koju voli, ali i strašno ga ljuti činjenica zbog koje je ona potražila Macka nakon dvije godine. Tu sad počinje onaj najzanimljiviji dio priče :)
Što su to Andie i Mack napravili u Vegasu? Zašto je ona nestala jutro poslije? Zbog čega se Andie dvije godine poslije nalazi na Mackovom imanju? Što želi od njega? Kako on reagira kad je ponovno vidi? Što je sve spreman napraviti da bi zadržao ženu koju voli? Kako završava njihova priča?
TO SVE I JOŠ PUNO TOGA ZANIMLJIVOG MORATE OTKRITI SAMI ;)
Kakvu sve zavrzlamu mogu učiniti mladi ljudi, krije se upravo u ovom predivnom ljubavnom romanu. Jako zanimljiva, uzbudljiva i nadasve duhovita priča o ljubavi na prvi pogled. Dali je to uistinu moguće? Zaljubiti se na prvi pogled :) Očaravajuće štivo koje te mani svojom radnjom, i ne ispušta se lako iz ruku, predivna priča u kojoj sam uživala, ali i na momente se ljutila na glavnu junakinju zbog njene tvrdoglavosti :) U momentima sam joj tako rado htjela zavrnuti vratom što toliko muči našeg glavnog junaka, jer mi žene stvarno znam zadati glavobolje voljenom muškarcu :)Život ne bi bio tako zanimljiv da je sve savršeno. Kraj ove predivne priče očarat će svakog ljubitelj, dobrog ljubavnog romana, a vjerujte mi ovo je takav roman koji očara svoje čitatelje. Moje tople preporuke za ovu prekrasnu ljubavnu priču, zavirite u svijet naših glavnih junaka i otkrijte njihovu zanimljivu priču. Vjerujem da će i vas očarati kao i mene :)
Osvrt napisala: Sandra Knežević
24. Svibanj 2017.

Nema komentara:

Objavi komentar

Nightingale Way - Samantha Young

Nightingale Way - Samantha Young U izdanju: FOKUS na hit Grace Farquhar, mlada i samouvjerena žena koja ima svoje tajne i razloge zaš...