ponedjeljak, 26. lipnja 2017.

Igra skrivača - Linda GreenIgra skrivača - Linda Green
U izdanju: Mozaik knjiga - čitam i lajkam ( Svibanj 2017.)
Lisa Dale, supruga i majka troje djece, radi u fitness centru kao osobna trenerica. Živi mirnim ali užurbanim životom sa suprugom Alexom, i obožavaju svoju dječicu. Svako svoje slobodno vrijeme provode s djecom onim najmlađima jer najstarija kćerka je na fakultetu. Lisa jedan dan odluči dan provesti sa sinom i kćerkom, prije nego odu pogledati utakmicu sina, staju u park gdje se kćer Ella voli igrati.
Lisa nije ni slutila da će joj se dan nakon jedne nedužne igre pretvoriti, u pravu noćnu moru. Naima igra skrivača rezultirat će otmicom njene četverogodišnje kćerkice Elle. Lisa je isprva pomislila da se dijete jako dobro sakrilo, ali nakon nekog vremena kad je nije uspjela pronaći obuzme je čudan osjećaj, osjećaj da nešto nije u redu. Lisin tata i brat joj se pridružuju u potrazi, ali kad je ni oni nisu pronašli Lisa zove policiju i prijavljuje nestanak djevojčice.
Policija stiže u park u kojem je djevojčica zadnji puta viđena, te pročešlja cijeli park u potrazi za Ellom. Ni oni je ne pronalaze te se obrate medijima za pomoć u potrazi nestale četverogodišnje Elle. Obitelj je shrvana, crne misli im se roje, te se ne mogu pomiriti s tim da Ellu više nikad neće vidjeti. Obitelj sumnja tko bi bila osoba koja je otela Ellu, ali nisu ni slutili da je nije ote stranac, i da prijeti opasnost da djevojčica nestane zauvijek.
Tko je oteo Ellu? Koji je razlog njene otmice? Dali uopće postoji razlog? Što si je otmičar umislio kad je počinio taj zločin? Što će se dogoditi djevojčici? Hoće li se djevojčica vratiti svojoj obitelji? Ili će zauvijek biti izgubljena? Hoće li obitelj ikad otkriti tko im je oteo kćer?
TO SVE I JOŠ PUNO TOGA MORATE OTKRITI SAMI 
Knjiga koja nikoga neće ostaviti ravnodušnima, priča o nestanku četverogodišnje djevojčice koja je bez razloga odvojena od roditelja. Samo zato što je jedna psihički bolesna osoba rekla samoj sebi da je to ispravno. Priča koja će vas ostaviti bez daha, zalijepiti za naslonjač i nećete je moći ispustiti iz ruke. Knjiga koja će vas oduševiti kao i mene, i bilo je stranica gdje nisam mogla suspregnutu suze da poteku, ali svejedno sam uživala otkrivajući sve detalje. Moje tople preporuke za ovu prekrasnu, ali dirljivu priču, koju svakako morate pročitati. Sad je na vama da sami zavirite u svijet četverogodišnje Elle i njenih roditelja i sami otkrijete sve što se desilo.
Osvrt napisala: Sandra Knežević
26. Lipanj 2017.

Nema komentara:

Objavi komentar

Nightingale Way - Samantha Young

Nightingale Way - Samantha Young U izdanju: FOKUS na hit Grace Farquhar, mlada i samouvjerena žena koja ima svoje tajne i razloge zaš...