ponedjeljak, 3. srpnja 2017.

Prljava divna vječnost - Kendall RyanPrljava divna vječnost - Kendall Ryan
U izdanju: 24sata Knjige ( Svibanj 2017g. )
Mia Monroe, mlada žena kojoj se u jednom danu srušilo sve, ostaje bez posla i optužena je za pronevjeru novca, za koju nije kriva. S nešto malo novaca u džepu donosi ogromnu odluku, kreće potražiti svog najboljeg prijatelja iz djetinjstva, kojeg nije vidjela petnaest godina. Odlazi u Los Angeles, u nadi da će njen najbolji prijatelj održati dano obećanje, koje su si obećali u djetinjstvu. Kad joj Collins otvori vrata, nije očekivala da će je osjećaji koje osjeća prema njemu toliko uzdrmati, još kad otkrije da ne živi sam sve lađe joj potonu.
Iako je u njega zaljubljena od djetinjstva, shvaća da nema mjesta u njegovom životu, jer on živi sa super modelom, s kojim se ona ne može nositi. Ona je prosječna cura iz siromašne obitelji, i naučila je na skroman život, a ne na raskoš u kojem živi Collina. Iako dijele mnoge uspomene jedno na drugo, jer u svemu joj je bio prvi, a sad si je sagradio život u kojem nema mjesta za nju. Samo ona nije ni svjesna kako se Collins osjeća sad kad ju je ponovno vidio. Nagovori ju da ostane, i da će joj pomoći naći novi posao, Mia pristaje iako bolna srca. Ali njihov put u Pariz sve će promijeniti, osjećaji će se razbuktati s obije strane, te će oboje biti spremni na sve kako bi ostali zajedno. Sad svoje snove trebaju i ostvariti.
Collins Drake, mladi i uspješan čovjek, bogat i zgodan do bola, sve konce svog poslovnog i privatnog života drži čvrsto u rukama. Ima djevojku koja je poznati super model, ali ona mu je predstavljala samo zadovoljstvo u krevetu, a sad ni to. Njegov će se na izgled savršen život jako poljuljati kad na svojim vratima ugleda svoju najbolju prijateljicu Miu. Ona je njegovo prvo sve u životu, kao i on njeno, a Mia će mu zaljuljati tlo pod nogama svojim dolaskom. Sad je na sto muka, njegov ljubavni život je imao smisla jedino uz Miu, a to je bilo davno, poslije nije volio nikoga kao nju. A ona mu sad stoji na kućnom pragu, prelijepa i sa savršenim tijelom žene koju je nekoć obožavao.
A kad mu je rekla zašto je ustvari došla, Collins se prepao, ali ne želi Miu izgubiti nikad više, jer jednom je bilo i više nego dovoljno, kad su je roditelji odvojili od njega i odselili se na drugi kraj zemlje. Spreman je srediti svoj život koji je do sad vodio, i želi biti sretan napokon, a njegova sreća je upravo Mia. Putovanje u Pariz će mu dodatno otvoriti oči, i shvatit će što želi od života, ali i od Mie. Sad je spreman na sve kako bi odradio ono što je obećao kad je bio dijete. Nitko mu neće stati na put da to i ostvari.
Kakvo su si to obećanje dali Mia i Collins? Hoće li obećanje biti ispunjeno? Hoće li im netko stati na put? Što osjećaju jedno prema drugom? Dali imaju iste snove? Što će se na kraju dogoditi? Kako završava njihova priča?
TO SVE I JOŠ PUNO TOGA ZANIMLJIVOG MORATE OTKRITI SAMI 
Stvarno nema riječi za ovaj divan roman, eto ostala sam bez teksta Predivna ljubavna priča dvoje najboljih prijatelja koji si daju obećanje, koje žele ostvariti sad kad su odrasli. Dvoje mladih puni očekivanja za budućnost, i želi ostvariti zajedničke snove. Predivna priča koja se čita u dahu, i pročitana u samo nekoliko sati, knjiga koju nisam mogla ispustiti iz ruke. Oduševila me ova divna priča, još uvijek sam pod dojmom. Moje tople preporuke za ovu predivnu knjigu koja će vas oduševiti isto kao i mene, jednostavno nećete moći odoljeti Mii i Collinsu. Sad je na vama red da zavirite u svijet glavnih junaka i otkrijet sve sočne detalje. Još je niste pročitali? E pa sad je pravo vrijeme da je zgrabite u ruke, i odlepršate u čaroban svijet Mie i Collinsa 
Osvrt napisala: Sandra Knežević
03.Srpanj 2017.

Nema komentara:

Objavi komentar

Tajna njegova poljupca - Julia Quinn

Tajna njegova poljupca -  Julia Quinn U izdanju:  Mozaik knjiga Hyacinth, najmlađa sestra obitelji Bridgerton, jednostavna i nadasve...