utorak, 29. kolovoza 2017.

ZVIJER - J.R. WardZvijer - J.R. Ward
U izdanju: Znanje ( Srpanj 2017. )
Dvadeseti dio serijala "Bratstvo Crnog Bodeža"
Dok se Bratstvo Crnog Bodeža sprema za konačan obračun s neprijateljem broj jedan, između Mary i Rhagea je napeta situacija. Svatko sa svojim mislima i željama, zaokupljeni su svojim poslovima, Mary daje sve od sebe u Sigurnoj kući, a Rhage razvija strategiju ratovanja s Braćom. A kad dođe do konačne borbe, i vizije koji je imao Brat V, Rhageov život će doći u opasnost, a njegova tvrdoglavost gotovo će ga stajati života. Ali nekim čudom nakon teškog ranjavanja, a doktori Bratstva mu nisu mogli pomoći jer je bio na drugom svijetu. Te se pomirili sa sudbinom da su izgubili Brat, Brata koje su svi voljeli, Brata s najvećim apetitom i velikim srcem. A u tom momentu na scenu stupa Mary koja je nekim čudom uspjela spasiti svoga voljenoga i jednog od članova BCB koje su svi morali voljeti. Iako je već bio pred vratima Sjenosvijeta njegova draga je bila spremna na sve da tamo ne završi. Nikome od njih nije jasno kako joj je to pošlo za rukom, pa ni njoj samo bilu sretni što je Brat ostao uz njih.
Taj vraški zgodni ali i tvrdoglavi mužjak, obožava svoju ljubljeni Mary, ipak unatoč tolikoj ljubavi koju osjećaju jedno prema drugom, on osjeća duboku prazninu u sebi kao da mu nešto fali. Iako ima sve što jedan združeni mužjak može poželjeti tuga u njemu je velika, premda ni sam ne može dosegnuti što ga to toliko tišti. Jednog jutra sve će doći na svoje i shvatit će što je to što mu fali, sve će se odviti jako brzo kad mu njegova Kraljica u ruke stavi svoga sina kako bi potražila doktoricu Jane. Shvati da i sam žudi za potomstvom, ni ne sluteći da njegova Mary se bori s istim problemom, iako zna da svom ljubljenom ne može podariti mlado i sama ipak želi postati majkom. A tu se otvara mogućnost samo ako se usudi i krene u realizaciju tog problema, rješenje im je na dohvat ruke. Nekako će ipak sve sjesti na svoje mjesto jer su oboje spremni učiniti sve po tom pitanju. Možda i njima ipak sunce grane, i konačno budu potpuni 
Kakvu to je viziju imao Brat Vishous? Što je naredio Rhageu? Zašto ga Rhage nije poslušao? Kako će Mary spasiti svog ljubljenog? Hoće li njihova želja za potomstvom uroditi plodom? Hoće li uspjeti prijeći preko svih prepreka? Hoće li i njihov život obasjati sunce? Kako završava njihova priča?
TO SVE I JOOOOŠ PUNOOOO TOGA MORATE OTKRITI SAMI 
Još jedan hit naslov ove divne spisateljice koji ostavlja bez daha. Iako sam mislila da me Ward ne može više iznenaditi, njoj to polazi za rukom bez problema sa svakom svojom knjigom koja dospije u moje ruke. Iako je ovo 20 dio ovog divnog serijala bar kod nas, ipak je očarala čitatelje diljem svijeta. Ja sam osobno čitala ovu knjigu s takvim žarom i oduševljenjem kao da mi je to prvi susret s ovom spisateljicom, iako sam pročitala sve njene knjige, i sve krase moje police jednostavno me iznova oduševi. Još jedna predivna knjiga koja me svojom radnjom držala budnom do sitnih sati, i kojoj nikako nisam mogla odoljeti.
Predivna priča o ljubavi koja će vas oduševiti, jer mene svakako je, ja osobno volim ovakvu vrstu štiva s malo nadnaravnih bića. Moje tople preporuke za ovu predivnu knjigu, knjigu koja se tako lako čita i uz koju uživaš sa svakom pročitanom stranicom. Sad je na vama red da zavirite u maštoviti svijet vampira i otkrijete sve njihove mane, vrline, strahove ali i ogromnu ljubav koju osjećaju prema onima do kojih im je stalo. Ako još niste sad je vrijeme da upoznate ovu predivnu spisateljicu i njene maštovite i bajkovite priče.
Osvrt napisala: Sandra Knežević
29. Kolovoz 2017.

Nema komentara:

Objavi komentar

Tajna njegova poljupca - Julia Quinn

Tajna njegova poljupca -  Julia Quinn U izdanju:  Mozaik knjiga Hyacinth, najmlađa sestra obitelji Bridgerton, jednostavna i nadasve...