ponedjeljak, 25. rujna 2017.

Nasljednica u bijegu - Melody Anne
Nasljednica u bijegu - Melody Anne
U izdanju: 24sata Knjige ( Srpanj 2017 )
George i Joseph Anderson, nemaju namjeru odustati dok sva njihova djeca ne nađu ljubav svog života. Potajno spletkare kako bi oženili svoju djecu i kuću napunili unucima, sad je došao red na Bree, jedina žena u obitelji.
Bree Anderson je jedina kćer Georga, i njegova svijetla točka u životu, Bree kao jedina sestra okružena ja alfa mužjacima koji je štite. Ni jedna njena veza nije dugo potraja, jer kad bi joj partner vidio braću i bratiće nestao bi brzinom munje od straha. I njoj samoj je dojadilo da se prema njoj ponašaju kao prema petogodišnjem djetetu, te odluči napustiti obitelj. Nastanjuje se u malom gradu i želi im svima dokazati da može uspjeti i bez njihove pomoći.
Uz tolike muškarce u svom životu nije mogla disati jer su previše zaštitnički nastrojeni, a ona želi malo mira i što manje testosterona oko sebe. Ali stvar se zakomplicira kad počnu stizati prijeteća pisma upućena Bree, a cijela obitelj se zabrine za njenu sigurnost. Otac i stric odlučuju unajmiti Cheda, Markova najboljeg prijatelja i bivšeg pripadnika specijalne postrojbe, da je štiti.
I ako je ljuta na muške članove svoje obitelji koji su joj poslali "dadilju", ali ne može zanemariti ogromnu privlačnost koju osjeća prema tom muškarcu. Te se upusti u strastvenu vezu sa svojim tjelohraniteljem. Ali stvari će se dodatno zakomplicirati, kad Chad bude ranjen a Bree oteta, samo što je jako brzo pronalaze. A sami čin oslobođenja na izgled teče bez poteškoća, a onda se pretvori u najgoru noćnu moru.
Bree biva ranjena te provodi dva mjeseca u komi, kad se probudi ničega i nikoga se ne sjeća izgubila je pamćenje. Premda prima divnu vijest od doktora, te odlazi kući s Chedom ne zna kako bi se postavila prema njemu, iako se uz njega osjeća sigurno i zaštićeno. Polako se zaljubljuje ponovo u njega, ali njezini otmičari ne miruju te je ponovno pokušaju zgrabiti. A Chad je spreman na sve kako bi je zaštitio, pa se manje boji onoga što bi se moglo desiti njoj, ali i njenoj obitelji.
Chad Redington, muškarac koji je iskusio sve, a sad se vratio kući nakon dvadesetogodišnje vojne karijere. Kupuje ranč koji graniči s imanjem njegova najbolja prijatelja Marka Andersona, za tu je obitelj spreman sve napraviti, oni su bili njegov oslonac u najkritičnijim godinama njegova života. Sad od njega traže da zaštiti i čuva jedinu žensku članicu njihove obitelji kojoj je život ugrožen.
Premda ona ne želi njegovu zaštitu Chad ne popušta i prati Bree u stopu. A kad nisu u javnosti između njih frcaju iskre, te svoju požudu ni Chad ne može sakriti, želi tu ženu kao ni jednu u životu. Te se polako ali sigurno zaljubljuje u nju, a kad Bree bude oteta a on ranjen spreman je na sve kako bi spasio ženu koju voli. Samo što operacija spašavanja kreće po zlu i Bree biva ranjena, a on se dva mjesece nije odvojio od nje, te sam sebe krivi što je nije uspio zaštititi. Kad se Bree probudi i ne sjeća se ničega, Ched je spreman na sve kako bi je zaštitio, nakon vijesti koju prime od doktora izlaze iz bolnice i odlaze na njegov ranč.
Samo njeni otmičari ne miruju i pokušavaju ju je opet zgrabiti samo im ne ide baš od ruke jer Chad je spreman poginuti za tu ženu. I spreman je glavnog krivca poslati iza rešetaka, da više nema prijetnje jedinoj osobi do koje mu je stalo više od života.
Tko pokušava nuditi Bree? Zašto? Tko stoji iza otmice? Dali je to netko blizak, ili želi samo njeno ogromno bogatstvo? Kako će Bree reagirati kad joj obitelj pošalje Chada da je čuva? Što se to budi između dvoje mladih ljudi? Kakvu vijest primaju? Kroz što će sve Bree i Chad morati proći da bi došli do cilja? Kako završava njihova priča?
TO SVE I JOŠ PUNO TOGA MORATE OTKRITI SAMI 
Još jedna divna knjiga iz serijala "Milijunaši neženje"koja će vas oduševiti. Knjiga u kojoj možete naći svega od ljubavi, puno humora, misterija do male doze krim romana, koja će vas doslovno zalijepiti za naslonjač. Knjiga od koje se nećete moći odvojiti dok god je ne pročitate, ovaj roman će jednostavno zarobiti vaša srca od početka do samog kraja. I s ovom knjigom spisateljica je nadmašila sama sebe, a i oduševila čitatelje diljem svijeta. Moje tople preporuke za ovaj fantastičan roman koji mi se tako uvukao pod kožu i uživala sam u svakoj pročitanoj stranici. Sad je na vama da zavirite među stranice ove knjige i uživate u toliko toga što će vas oduševiti. Ušetajte u svijet Bree i Chada i sami otkrijte s čim su se sve morali nositi da bi postigli svoj cilj.
Osvrt napisala: Sandra Knežević
25. Rujan 2017.

Nema komentara:

Objavi komentar

Tajna njegova poljupca - Julia Quinn

Tajna njegova poljupca -  Julia Quinn U izdanju:  Mozaik knjiga Hyacinth, najmlađa sestra obitelji Bridgerton, jednostavna i nadasve...