ponedjeljak, 20. studenoga 2017.

Deacon - Kristen Ashley
Deacon - Kristen Ashley
U izdanju: Mozaik knjiga ( Listopad 2017. )
Cassidy Swallow, mlada žena koja želi marljivo radeći ostvariti svoj san, o tome sanja od svoje trinaeste godine. Njen najveći san je imati kuću uz rijeku, okruženu stablima i cvijećem, a Cassidy je spremna na sve da taj san i ostvari. Nakon što završi fakultet seli se s dečkom u Colorado, tamo je kupila kamp i želi ga urediti kako bi ga mogla iznajmljivati, i od toga napraviti posao iz snova. Samo ne ide sve po planu, njen dečko nije onaj za koga je mislila da je, jako se prevarila glede njega, jer on jedino što radi iskorištava njenu dobrotu, ali ona je odlučila tomu stati na kraj. U njezin život ulazi muškarac, koji već godinama dolazi u njen kamp, božanstveno zgodan ali i mračan tip koji stalno dolazi i odlazi.
Muškarac koji ima pogled hladniji i od ledenjaka, a svakim svojim dolaskom sve više joj se zavlačio pod kožu, zatim je sve sjelo na svoje mjesto, jer taj hladni muškarac će pokleknuti pod njenim čarima. Pružit će joj sve ono što niti jedan drugi nikad nije, ali on ima tajne, a ona želi znati sve o njegovom životu, kako bi uživala uz muškarca u kojega se zaljubila. Od njega želi sve što budućnost nosi, i onu njegovu najmračniju stranu koju tako pomno čuva. Ali ono što će otkriti bit će previše za nju, i ne može se nositi s tom njegovom tajnom koju čuva od svih. Spremna je na sve kako bi ga izbacila iz svoga života, i preboljela nemoguću ljubav koju osjeća za toga prekrasnog muškarca, želi u miru lizati svoje rane i pokupiti krhotine svoga slomljenoga srca. Samo nije sve onako crno kako ona misli da je.
Deacon Gates,ne vodi baš bajkovit život, ima iza sebe jako ružnu i bolnu prošlost, a ta ga je prošlost slomila i učinila od njega olupinu. Napustio je svoj život i pustio se u svijet zločinaca, bio je užasno povrijeđen, ali taj svijet podzemlja počeo mu odgovarati i jako brzo se u njemu snašao. Hladan je kao led jer ga život tomu naučio na teži način, živi kao duh u sjeni, i nema namjeru se ikad više upuštati u bilo kakvu vezu.
Sve će se promijeniti kad upozna mladu i marljivu Cassidy vlasnicu kampa u kojem odsjeda, a ta mlada i marljiva žena će mu se uvući toliko pod kožu da će se stalno vraćati u njen kamp samo kako bi joj bio u blizini. Ta ga žena toliko jako privlači da je odlučio prekršiti svoja obećanja i približiti joj se, premda zna da bi je njegova prošlost mogla odgurnuti od njega, ali ipak želi pokušati. Nije joj mogao odoljeti iako zna da toj ženi treba pravi muškarac, a ne muškarac kojemu u grudima umjesto srca stoji santa leda. Uz nju se osjeća kao čovjek, a ne kao olupina kakva je već godinama. Upušta se u strastvenu vezu s tom predivnom ženom koja mu se sve jače uvlači pod kožu, i koja ga čini sretnim. Samo njegova sreća trajat će kratko jer će Cassidy otkriti njegovu tajnu, i dat će sve od sebe da ga izgura iz života, jer joj nije mogao objasniti neke stvari, jednostavno nije bio spreman podijeliti svoju bolnu tajnu s njom. Radije će je napustiti nego joj ispričati zašto je postao ovo što je postao, i kakvu budućnost ona uopće ima uz njega, olupina od čovjeka.
Tko je ustvari Deacon? Zašto se skriva u sjeni? Kakvu to mračnu tajnu krije? Dali je spreman poduzeti sve što treba kako bi žena koja mu je promijenila život ostane uz njega? Hoće li joj objasniti svoju tajnu? Što ju je toliko pogodilo vezano uz njegovu prošlost? Dali je Cassidy spremna oprostiti Deaconu? Kako završava njihova priča?
TO SVE I JOŠ PUNO TOGA MORATE OTKRITI SAMI 
Stiže nam još jedna savršena priča o nesavršenim muškarcima iz pera divne spisateljice, koja zna kako očarati svoje čitatelje. Ta žena jednostavno očarava svojim knjigama, a ja sad moram priznati da sam na sto čuda, koja knjiga iz ovog serijala mi je najdraža. Pa sad da budem iskrena i porazbijam glavu i odaberem najdražu knjigu ove spisateljice, samo ću reći ovo oduševljena sam svakom knjigom iz serijala " NESAVRŠENI MUŠKARCI" , jer svaka knjiga je posebna i predivna na svoj način. Ova knjiga me je ostavila bez daha, i moram priznati da sam se malo zatelebala u Deacona  Još jedna knjiga koju nisam mogla ispustiti iz ruke, knjiga koja me očarala radnjom, i držala me u neizvjesnosti do samoga kraja.
Jednostavno sam uživala u svakoj pročitanoj stranici. Moje tople preporuke za ovu krasoticu, ali i sve knjige ovoga serijala koji oduševljava svojim pričama. Sad ste vi na redu da je zgrabite u ruke i uživate u prekrasnoj priči. Zavirite u svijet Deacona i Cassidy i sami otkrijte sve pikantne detaljčiće , vjerujem da će te biti oduševljeni isto kao i ja.
Uživajte u čarobnom štivu, jer ja svakako jesam.
Osvrt napisala: Sandra Knežević
20. Studeni 2017.

Nema komentara:

Objavi komentar

U okovima tajni - Inna Moore

U okovima tajni -  Inna Moore Ona je plemenita roda, plave krvi, kćer vojvode, a on je običan ali jako zgodan pučanin, bez titule i ...