utorak, 28. studenoga 2017.

Otok Sreće - Katy Lind
Otok Sreće - Katy Lind
U izdanju: Redak webknjižara ( Listopad 2017. )
Valentina, uvijek vesela djevojčica, ali i jako sretna, ima obitelj koja ju jako voli i najmlađeg brata Patrika koji je obožava, iako ima još dvije sestre i brata mali Patrik je poseban. Kad je došlo vrijeme da upiše srednju školu, majka joj nije dozvolila da upiše ono što želi, već je upisala ono što ne želi. I tako Valentini prolaze dani u školi, ali jedan događaj koji će Valentini pretvoriti život u noćnu moru, i Valentina više neće biti ona vesela djevojka, jako će se povući u sebe i neće biti sretna.
Sve ono što joj se dogodilo Valentina taji od sviju, pa i od svoje obitelji, koja vidi da se Tina promijenila ali ne zna zašto. Samo njena starija sestra Martina nema namjeru pustiti sestru da pati u tišini, i spremna je na sve kako bi joj pomogla, a kad čuje što se dogodilo Tini još više želi pomoći sestri. Odluči nagovoriti roditelje da Tinu puste s njom da odradi sezonu, samo tu će naići na otpor koji pruža majka, ali otac je spreman poslati svoju kćer od kuće kako bi ju vidio ponovno sretnu.
Tako su sestre otišle na Otok odraditi sezonu, premda se Valentina bojala svega novoga ipak je prigrlila život na Otoku, i tamo joj se toliko svidjelo da je pronašla svoj mir. Upoznala je predivne ljude, stekla prijatelje koji je vole, ali Dejan je za nju poseban prijatelj. Dejan ne prva osoba nakon sestre kojoj je povjerila tajnu koju čuva, nakon toga su postali još više povezani, sve su dijelili zajedno i sreću i tugu, smijeh i suze. Ali tu je bio i Alen, Dejanov prijatelj, koji se jako svidio Valentini, dečko zbog kojeg bi joj srce brže zakucala samo kad bi ga vidjela.
Alen je tih i povučen dečko koji ima dvadeset i tri godine, i Tina zna da kod njega nema šanse jer je ona maloljetna i praktički još dijete. Samo Alen ima sasvim nešto drugo u planu, i on počinje osjećati nešto prema Tini, ona mu se sviđa jednako kao i on njoj. Polako se počela zaljubljivati u Alena i ono što su imali, ali postoji problem, sezona se bliži kraju i Valentina bi se trebala vratiti kući. Na Valentini je sad da donese odluko koja će joj zauvijek promijeniti život.
Što se to dogodilo Valentini u srednjoj školi? Zašto je to zadržala za sebe? Kako se osjećala kad je sestri ispričala istinu? Kako će se osjećati kad dođe na Otok? Što će je činiti sretnom? Što će Alen poduzeti da osvoji Valentinu? Kako će se odvijati njihova veza? Kakvu odluku mora donijeti Valentina? Na koji način će joj ta odluka promijeniti život? Što će biti s Valentinom i Alenom? Kako završava ova priča?
TO SVE I JOŠ PUNO TOGA MORATE OTKRITI SAMI 
Predivna knjiga još jedne naše domaće autorice, koja me očarala, predivna priča o djevojci koja je spremna na sve kako bi zaboravila prošlost, i krenula dalje kroz život. Štivo koje se ne ispušta tako lako iz ruku, štivo koje će vas držati budnima do ranih jutarnjih sati. Uživala sam čitajući ovu krasoticu, koja me doslovno oborila s nogu. Još jedna knjiga koja ide na moju top listu najboljih domaćih pisaca. Moram se jako zahvaliti autorici ove divne knjige što mi je ukazala čast da pročitam ovako nešto predivno. Veliko hvala Katy.
Moje tople preporuke za ovu predivnu knjigu koja će vas ostaviti bez daha, i toliko očarati da ju ni vi nećete tako lako moći ispustiti iz ruku. Sad sami morate zaviriti u Valentininu priču i otkriti kroz što je sve prošla da dođe do svoga cilja. I vjerujem da će te i vi uživati isto kao i ja u ovoj predivnoj knjizi.
Osvrt napisala: Sandra Knežević
28. Studeni 2017.

Nema komentara:

Objavi komentar

U okovima tajni - Inna Moore

U okovima tajni -  Inna Moore Ona je plemenita roda, plave krvi, kćer vojvode, a on je običan ali jako zgodan pučanin, bez titule i ...