utorak, 14. studenoga 2017.

Učitelj - Katerina Diamond
U izdanju: Mozaik knjiga ( Rujan 2017. )
U predvorju škole pronađeno je tijelo ravnatelja Stonea, ravnatelj Stone istog toga dana prima paket, a poruka koja prati taj paket, jedino on može razumjeti poruku. A ta poruka znači kraj, prošlost ga se ipak dočepala.
Detektiv Adrian Miles, detektiv koji je suspendiran na šest mjeseci, i sam je previše opterećen životnim nedaćama, sad se nada da će povratkom na posao moći nadoknaditi sve što je zabrljao. Sad je spreman ispraviti stvar, i početi iz početka, a kad se u gradu dogodi niz ubojstava, Detektiv Miles spreman je na se kako bi grad ponovno bio siguran, a slučaj ubojstava riješen.
On i njegova nova partnerica Imogen Grey, spremni su upustiti se u rješavanje ubojstava, premda se oboje nose svaki sa svojim demonima prošlosti. Svjesni su da moraju biti spremni na sve kako bi ubojicu priveli pravdi, i zaštitili nedužne. Samo njihov posao neće biti niti malo lak, jer i sami će se naći u nevolji, bit će uvučeni u mrežu laži, iskorištavanja i korupcije. Ali i sa svakim svojim korakom su bliže otkrivanju mračnih tajni njihove zajednice.
Klupko se polako odmotava, a oni pod svaku cijenu žele riješiti slučaj ubojstava u gradu, a kad se sve sazna i mračne tajne isplivaju na površinu, a otkriće motiva ubojice i što ga pokreće. Više nisu sigurni žele li ga uopće zaustaviti u njegovom naumu.
Što se krije iza niza ubojstava u gradu? Kakve to tajne kriju u zajednici? Tko je ubojica? Zašto ubije? Koji je njegov razlog? Hoću li detektivi Grey i Miles otkriti tko se krije iza niza ubojstava? Na što će sve naići tijekom istrage? U što će se sve uvaliti kako bi došli do istine? Jesu li spremni uloviti zločinca i privesti ga pravdi? Kako završava ova priča?
TO SVE I JOŠ PUNO TOGA MORATE OTKRITI SAMI 
Zanimljiva knjiga puna intriga i mračnih tajni,koje morate svakako otkriti, a knjiga će vas držati u neizvjesnosti do samog kraja. Ja sam vam otkrila samo mali dio onoga što vas može očekivati kad se bacite na čitanje. Svi znate da ja sama nisam baš ljubitelj ovakve štiva, ja sam više za romantične i lijepe priče, ali moram priznati da me ova knjiga totalno oduševila svojom radnjom i još više svojim krajem. Prikovala me za naslonjač i nisam je tako lako mogla ispustiti iz ruku. Moje tople preporuke za ovu predivnu knjigu koja će vas oduševiti jednako kao i mene, i držat će vas na iglama do samoga kraja. Knjiga za koju mogu reći da me je totalno izula iz cipela, i svakako bi je ponovno mogla pročitati, samo da mi se dojmovi slegnu. Sad je na vama da zavirite između korica ove krasotice i otkrijete što se sve krije iza njih..... 
Osvrt napisala: Sandra Knežević
14. Studeni 2017.

Nema komentara:

Objavi komentar

Nightingale Way - Samantha Young

Nightingale Way - Samantha Young U izdanju: FOKUS na hit Grace Farquhar, mlada i samouvjerena žena koja ima svoje tajne i razloge zaš...