ponedjeljak, 18. prosinca 2017.

Baš je slatka - Marie Force

Baš je slatka - Marie Force
U izdanju: Znanje ( Rujan 2017. )
Charlotte Abbott, mlada i samouvjerena žena, radi u obiteljskoj firmi uz roditelje i braću i sestre, ima jako veliku obitelj koju obožava i koja obožava nju. Nema stalnog dečka, izlazila je na spojeve sa svim poželjnim muškarcima u gradu, ali ni jedan je nije osvojio. Nije spremna za veze ni sad ni ikada, jednostavno nije osoba koja može više voljeti. Jednom je bila zaljubljena i završila sa slomljenim srcem, više nikad ne želi prolaziti ponovno kroz to. Samo je jedan muškarac u gradu s kojim nije izašla, ni sama ne zna koliko ga je puta odbila, Tyler je pak neumoran što ju užasno živcira.
Voli trčati i prijavila se za maraton, samo Tyler ju je izazvao, a ona nikad ne odbija izazove, samo taj izazov ju je koštao teške ozljede na planini, a Tyler je spreman učiniti sve kako bi joj dokazao da su njih dvoje savršen par. Te pristaje ostati u njegovoj kući dok se oporavlja jer on osjeća veliku krivnju, za ono što joj se dogodilo. A njegovo ponašanje prema njoj je totalno drugačije od svih ostalih muškaraca, na neki način joj postaje drag, premda joj je prije išao na živce. Jasno mu je stavila na znanje da ne želi stalnu vezu, već samo dobru avanturu i ništa drugo.
Tyler Westcott, mladi i bogat muškarac, koji se ne hvali svojim uspjesima i bogatstvom, nitko osim njegove obitelji ne zna koliko je ustvari bogat. Već dugo vremena zaljubljen je u Charlotte Abbott. Žena koja ga je odbila više nego jednom, ali Ty ne odustaje, želi ju pod svaku cijenu, svakim njenim odbijanjem sve više i više. Kad Charlotte nastrada na planini Ty osjeća veliku krivnju, on ju je nagovorio na izazov, i spreman je na sve kako bi joj olakšao oporavak.
Nagovori je da bude u njegovoj kući dok se oporavlja, on radi od kuće i može se brinuti o njoj, a i to mu je šansa da je pokuša osvojiti dok je kod njega. Samo ona je tvrd orah, i on shvati zašto, neko je jako povrijedio njegovu Charlotte. A on neće odustati dok mu ona ne povjeruje da nisu muškarci svi gadovi. Ona pristaje na divlju avanturu s njim, a on će joj dokazati da su njih dvoje savršen par, i nadati se da će uspjeti srušiti zidove koje je ona podigla.
Tko je povrijedio Charlotte? Na koji način? Zašto ne može otvoriti svoje srce? Hoće li Ty razbiti taj njen oklop? Hoće li ona popustiti i riskirati s njim? Tko je od njih tvrdoglaviji? Kako završava ova priča?
TO SVE I JOŠ PUNO TOGA MORATE OTKRITI SAMI 
Još jedna predivna ljubavna priča nam stiže iz pera ove divne autorice, autorice koja svojim pričama oduševi svoje čitatelje. Predivno napisana knjiga koja će vas ostaviti bez daha, priča o dvoje mladih i tvrdoglavih ljudi koji se bore za svoje ciljeve. Zabavna priča koja će vas zalijepiti za naslonjač, romantična i seksi knjiga koju nećete tako lako ispustiti iz ruku. Moje tople preporuke za ovu predivnu knjigu. Sad je na vama red da zavirite između korica i uživate u ovoj krasotici. Mene je totalno oduševila 
Osvrt napisala: Sandra Knežević
18. Prosinac 2017.

Nema komentara:

Objavi komentar

Tajna njegova poljupca - Julia Quinn

Tajna njegova poljupca -  Julia Quinn U izdanju:  Mozaik knjiga Hyacinth, najmlađa sestra obitelji Bridgerton, jednostavna i nadasve...