četvrtak, 25. siječnja 2018.

Izdana od svih - Kate MitchellIzdana od svih - Kate Mitchell
U izdanju: Beletra - beletristika i priručnici ( 2017. )
Daniela Subotić, mlada žena koja ima sve, posao koji obožava i muškarca koje voli više od ičega, mislila je da ne može biti sretnije nego što je. A sad je ništa na svijetu nije činilo još sretnijom od spoznaje da će postati majka, jedva je čekala da svoje sretne vijesti podijeli s muškarcem svoga života, čovjeka kojeg je voljela beskrajno. Svoje sretne vijesti je prvo podijelila sa svojom najboljom prijateljicom Melitom, tako sretna vratila se doma dočekati Toma da mu priopći da će postati otac.
Ali nikako nije bila spremna na njegovu reakciju, mislila je da će i on biti sretan kao i ona, a on jedino što je želio od nje je da se riješi toga djeteta. Njezina bol je bila neizmjerno velika, nije mogla vjerovati na što je tjera Tom, a sad se ona našla pred zidom. Treba birati između ljubavi prema Tomu i ljubavi koju osjeća prema svom nerođenom djetetu. Njenoj sreći došao je kraj, a kad je otkrila da ju Tom vara s njenom najboljom prijateljicom nije moglo više boljeti.
Daniela je izabrala svoju sudbinu i slomljena srca se vratila u rodni grad, svojim roditeljima koji su je beskrajno voljeli i podržavali njenu odluku. Nitko nije znao za njenu odluku, i nadala se da će tako ostati, ali sudbina se još jednom poigrala njome, i dok je sređivala papire u gradu sretne Toma, koji je sad sretno oženjen. Ali kad ju ugleda, njegov bijes i strah da će Daniela pokvariti njegovu sreću s Melitom, poseže za drastičnim mjerama i odriče se svega što ima veze s Danielom.
Malo po malo u njezin život ulazi Mislav, markantan muškarac koji u njoj budi osjećaje koje je dubok zaključala, ali i strah da ponovno ne bude povrijeđena. Mislav ju je jako zavolio, te je spreman čekati dok ona pobjedi svoje strahove. A tu je sudbina koja je imala svoj cilj, i koliko god se Daniela odupirala sve je ispalo kako se nije nadala.
Zašto je Tom iznevjerio Danielu? Zašto je toliko želio da se ona riješi djeteta? Što je ona učinila? Zašto ju je izdala najbolja prijateljica? Što će biti s Tomom? Kako će reagirati na istinu koju otkrije? Kako će Melita reagirati na to? Hoće li Daniela popustiti pred Mislavovim čarima? Ili će njen strah nadvladati njene želje? Kako završava ova priča?
TO SVE I JOŠ PUNO TOGA MORATE OTKRITI SAMI 
Predivna knjiga iako tužna, jednostavno je nisam mogla ispustiti iz ruku, moram priznati da sam i veći dio knjige malo mrzila Toma i Melitu zbog njihova ponašanja, svoju sreću su gradili na tuđoj nesreći. Samo sudbina se poigrala s njima. Naša Kate me nije razočarala niti ovom knjigom, jednostavno je nadmašila samu sebe, a ova knjiga sad ima posebno mjesto u mom srcu, i ponovno ću je pročitati samo da se slegnu dojmovi. Ima dijelova u ovoj knjizi gdje sam pronašla i sebe, te se borila kao i naša Daniela sa svime što ju snašlo. Moje tople preporuke za ovu predivnu knjigu koja ostavlja bez daha, i vjerujem da će i vas oduševiti kao i mene. Priznajem da sam posezala i za maramicama jer me toliko na dijelovima ganula da nisam ostala ravnodušna. Sad sami morate zaviriti između korica i otkriti što se krije iza njih, a vjerujem da će te uživati kao i ja.
OSVRT NAPISALA: Sandra Knežević
25.01.2018.

Nema komentara:

Objavi komentar

Tajna njegova poljupca - Julia Quinn

Tajna njegova poljupca -  Julia Quinn U izdanju:  Mozaik knjiga Hyacinth, najmlađa sestra obitelji Bridgerton, jednostavna i nadasve...