srijeda, 28. veljače 2018.

Kad je bio grešan - Julia Quinn
Kad je bio grešan - Julia Quinn
U izdanju: Mozaik knjiga ( Siječanj 2018. )
Francesca Bridgerton, nije ni slutila da bi njeni sretni dani s voljenim mužem mogli tako brzo završiti. Voljela je svoga muža i njegovu obitelj, posebno bratića Michaela kojeg je smatrala svojim najboljim prijateljem. A nije ni slutila da taj isti Michael potajnu i u tišini voli upravo nju, smrt muža trebala ih je zbližiti a ne udaljiti. A Michael napušta zemlju u trenutku kad joj je najpotrebniji, sad sama liječi tugu koja ju je snašla.
Nakon četiri godine korote odlučuje kako želi dijete, a za to joj je potreban muž, vraća se iz Škotske u London kako bi se pripremila na dolazeću sezonu. U tom trenutku i Michael se odlučuje vratiti natrag, kako bi preuzeo dužnosti koje je naslijedio nakon smrti bratića. Iako je Francesca sad slobodna žena Michael ne može prijeći preko toga da je ona bila žena njegova voljenoga bratića, iako je neizmjerno voli i želi.
Ali jedan poljubac između njih, njega će uništiti za druge žene, spreman je na sve kako bi je osvojio, a otkriva kako mu je ona pobjegla nakon poljupca u Škotsku. Nije je želio pratiti, ali vijesti koje je rekao njezin brat, ipak bi trebale doći do nje. Francesca u Škotskoj ne može prestati da razmišlja o poljupcu, nije se ni nadala da bi baš Michaela mogla gledati kao muškarca, a nakon toga fatalnog poljupca jedio o čemu i može misliti. Njezino nastojanje da zaboravi sve što se desilo između njih, neće joj poći za rukom jer Michael dolazi za njom. Kako bi joj rekao vijesti vezane uz njenoga brata, ali i da ostvari svoj pakleni plan koji je smislio. Sad su oboje u dilemi, i spremni za borbu koja će im zadati obojima glavobolje, ili iako dobiju ono što žele?
Hoće li ljubav koju osjeća Michael prema Francesci izaći iz sjene? Kako će ona reagirati na njegov poljubac? Dali još uvijek ima u planu pronaći muža? Što će joj Michael ponuditi? Kako će ona reagirati na to? Jeli spremna pristati na njegov prijedlog? Kako završava ova priča?
TO SVE I JOŠ PUNO TOGA MORATE OTKRITI SAMI 
Još jedna divna knjiga iz pera predivne spisateljice koja će vas očarati, kako serijal ide dalje ne mogu se odlučiti koja knjiga je bolja od koje. Tako da cijeli serijal smatram predivnim, a ova knjiga je još jedan dokaz kako Quinn svojim romanima osvaja srca čitatelja diljem svijeta. Predivno napisan roman koji će te obožavati, te ga nećete moći ispustiti iz ruku do samoga kraja. Zanimljiva priča koja očarava, priča koja ostavlja bez daha i jednostavno je morate obožavati. Moje tople preporuke za ovu prekrasnu knjigu u kojoj će te uživati jednako kao i je vjerujem. Sad je na vama da zavirite između korica ove krasotice i otkrijete kroz što su sve prolazili naši glavni junaci da bi došli do svoga cilja. Jednostavno će te obožavati svaku stranicu i u nestrpljenju okretati novu.
"Međutim, kad je začula njegove korake na stubama, učinila je jednu stvar koju nikad ne bi očekivala da će učiniti....
Otvorila je vrata i izjurila na hodnik."
OSVRT NAPISALA: Sandra Knežević
28.02.2018.

Nema komentara:

Objavi komentar

Tajna njegova poljupca - Julia Quinn

Tajna njegova poljupca -  Julia Quinn U izdanju:  Mozaik knjiga Hyacinth, najmlađa sestra obitelji Bridgerton, jednostavna i nadasve...