četvrtak, 22. veljače 2018.

Prije nego što odeš - Clare Swatman
Prije nego što odeš - Clare Swatman
U izdanju: Profil ( Listopad 2017. )
Zoe Williams, mlada i samouvjerena žena koja ima sve kako se čini na prvi pogled, posao koji voli i muža kojeg obožava. Svog muža je upoznala na fakultetu, zajedno su ušli u svijet odraslih, ali samo kao prijatelji, ali ljubav je došla kasnije, premda je Zoe bila zaljubljena u Eda od samoga početka. Trebalo je netko vrijeme da Ed shvati što želi od života, a kad se to dogodilo Zoe je bila najsretnija žena na svijetu. Imali su sretan brak, premda dolazilo do trzavica, a Zoe se nije znala nositi sa željama svoga muža, ali kasnije njegove želje su postale i njezine.
Ali jedno jutro ruši joj se cio svijet, vijest koju dobiva dotući će je do kraja, do toga trenutka nije ni bila svjesna što je sve propustila, i što nije rekla ono što trebala voljenoj osobi. Sad treba pronaći snage i krenuti dalje, te preživjeti bol koju osjeća, ali nije spremna pustiti sve sretne trenutke koje je proživjela. Samo sad je prekasno da bilo što promjeni, i spravi sve greške koje je smatrala sad da je trebala ispraviti, Ili možda nije još prekasno da ispravi sve što je mislila da je krivo učinila? Naime pružena joj je još jedna šansa da ispravi sve gdje je griješila i ispravi sve što se trebalo ispraviti. Ovdje kreće borba njenoga života.
Kakav je to život vodila Zoe? Što je točno željela od života? Kako započinje veza s Edom? Kakve su njegove želje? Dali se mogu složiti oko svojih želja? Što im se događa kroz život? Jesu spremni na ono što im sudbina donosi? Što će promijeniti Zoin život? Kakve vijesti dobiva? Hoće li se moći nositi s tim? Zašto joj je pružena još jedna šansa? Što će napraviti drugačije? Hoće li uspjeti? Kako završava ova priča?
TO SVE I JOŠ PUNO TOGA MORATE OTKRITI SAMI 
Zadivljujuće predivna knjiga o ljubavi koja vječno traje bez obzira što život nosi. Priča koja me oduševila, ali i rasplakala na nekim dijelovima, moram priznati da me jako dirnula životna priča mlade žene koja se bori sa sudbinom kako bi je promijenila. Još uvijek sam pod dojmom pročitanog, i ovu knjigu još dugo ću pamtiti i glavnu junakinju koja je spremna na sve da ispravi pogreške i zadrži voljenog muškarca bez obzira na cijenu. Knjiga koja me ostavila bez daha i koju ću još koji puta pročitati samo da se dojmovi slegnu. Ovo je svakako čaroban roman koji svakako morate pročitati. Moje tople preporuke za ovu uistinu divnu, ali i pomalo tužnu knjigu koja će vas ostaviti bez daha, jer mene svakako je. Sad je red na vama da zavirite između korica ove krasotice i otkrijete što je sve proživljavala naša glavna junakinja, vjerujem da će vam se svidjeti kao i meni. 
OSVRT NAPISALA: Sandra Knežević
22.02.2018.

Nema komentara:

Objavi komentar

Tajna njegova poljupca - Julia Quinn

Tajna njegova poljupca -  Julia Quinn U izdanju:  Mozaik knjiga Hyacinth, najmlađa sestra obitelji Bridgerton, jednostavna i nadasve...