ponedjeljak, 5. ožujka 2018.

Bijeg od stvarnosti - Lisa Renee Jones

Bijeg od stvarnosti - Lisa Renee Jones

U izdanju: 24sata ( Rujan 2017. )
Amy, od svoje osamnaeste godine skriva se od opasnosti i mračnih tajni koje je prate. Nakon šest godina mislila je da je opasnost prošla, ali prošlost je ponovno pronalazi, a ona je prisiljena opet nestati i promijeniti svoj identitet na koji se odveć naučila. Prestrašena i sama bježi iz New Yorka, opet ne znajući što joj sutra donosi, u zračnoj luci dok je pokušala uzmaknuti ugleda njega. Muškarca koji zrači samouvjerenošću, muškarca koji zna što želi, muškarca koji u njoj budi strast, a ima osjećaj da će nekako postati njegovom lovinom, jer on ne odustaje kad nešto poželi. A to što želi to i dobije.

Da stvar bude gora, dobije mjesto u avionu baš to toga zgodnog muškarca, koji u njoj budi stvari za koje nije ni znala da ima. A on Liam Stone već na samom početku pokazuje koliko je dominantan muškarac, Liam je ne samo zgodan muškarac, već je bolesno bogat, i nikad ne prihvaća NE kao odgovor. A u ovom trenutku jedino što želi više nego udahnuti zrak u pluća je upravo ona, djevojka prestrašena pogleda koja sjedi do njega. Ni Amy mu ne može odoljeti, kao ni njegovim čarima, te se upušta u vezu s njim, mislila je da je to avantura za jednu noć, koja joj je trebala da zaboravi sve što joj se događa, ali to se pretvara u nešto više od avanture za jednu noć. 

I sama je svjesna rizika kojem izlaže ne samo ovog muškarca već i samu sebe, u strahu da bi mu netko mogao nauditi, pa se dvoumi dali da prihvati rizik, ili da ponovno pobjegne. On u njoj budi i povjerenje koje nije imala prema nikomu zadnjih godina. Ali jedna večera, i njegov razgovor koji slučajno načuje u njoj probudi ona strah koji joj je jako dobro poznat. A taj događaj će je natjerati da dobro razmisli što dalje napraviti, a jedina opcija joj je bijeg. Njena bitka za istinom upravo kreće, i spremna je na sve kako bi otkrila sve što treba kako bi se oslobodila, i napokon bila slobodna.

Tko je ustvari Amy? Od čega bježi? Kave to tajne skriva? Tko joj pomaže u bijegu? Čega se toliko boji? Što je to obilježilo njen mladi život? Kakvu ulogu ima Liam? Što želi od Amy? Hoće li se uspjeti zaštititi i od njega? Kakav je razgovor načula? Što je učinila nakon toga? Kako završava ova priča?

TO SVE I JOŠ PUNO TOGA MORATE OTKRITI SAMI 

Predivna knjiga nam stiže iz pera još jedne divne autorice, koja očarava čitatelje diljem svijeta svojim divnim romanima. Ova knjiga će vas svojom radnjom prikovati za naslonjač i nećete moći odoljeti dok je ne pročitate do kraja, ja sam osobno uživala u svakoj pročitanoj riječi. Knjiga koja oduzima dah i jednostavno te uvuče u priču da imaš osjećaj kao da si i ti sam u centru događanja. Moje tople preporuke za ovu divnu knjigu koju svakako morate pročitati. Sad je na vama da se uhvatite korica ove divne knjige i sami otkrijete što su sve naši junaci morali proći do svoga cilja. I dali su uopće stigli na odredište ?

Osvrt napisala: SANDRA KNEŽEVIĆ
05.03.2018.

Nema komentara:

Objavi komentar

Tajna njegova poljupca - Julia Quinn

Tajna njegova poljupca -  Julia Quinn U izdanju:  Mozaik knjiga Hyacinth, najmlađa sestra obitelji Bridgerton, jednostavna i nadasve...