srijeda, 28. ožujka 2018.

Mračniji - E.L.James
Mračniji - E L James
U izdanju: FOKUS na hit ( Veljača 2018. )
Svi već poznajemo Christiana Greya i njegovu Anastaziju, oduševila nas je priča toga neobičnog para, a sad je na redu da malo bolje upoznamo Greya 
Kao što znamo njihova veza završava krahom nakon što Ana iz znatiželje upozna i mračniju stranu Greyova života, iako ga voli svim srcem, ne može podnijeti njegove igrice, premda neke i sama voli, te ga napušta. A Christian je nakon prekida ne može izbiti iz glave, Ana mu znači nešto puno više od dosadašnjih djevojaka, ako ih možemo nazvati djevojkama, ipak su mu one bile pokorne. Ana mu je duboko urezana u njegovo mračno srce, te je spreman na sve kako bi je ponovno osvojio, spreman je i odreći se svoga načina života na koji je navikao, te ju je spreman voljeti na njen način.
I dalje ga guše sjećanja prošlosti, dok je bio razdvojen od Ane noćne more su se ponovno pojavile, Ana je njegova mirna luka, slamka spasa i jedino ona, može ublažiti patnju koju je proživio. Kad Ana pristane ponovno pokušati u njihovoj vezi se ponovno pojavljuju problemi, Elena koja je Ani trn u oku stalno je tu negdje u Christianovoj blizini. Ali to nije sve pojavljuje se i jedna od bivših pokorni s kojima je on bio, i postaje opasnost ne samo za njihovu vezu već u opasnosti je i Anin život.
Grey pojačava osiguranje kako bi zaštitio Anu, i polaže nade u doktora Flynna da mu pomogne da se suoči s vlastitima demonima prošlosti. Samo tu nije kraj problemima, tu je i Anin šef Jack koji intrigam pokušava preoteti ono do čega mu je stali i osobu koju voli. A spoznaje da voli Anu, neće mu baš lako pasti jer nikad se nije morao nositi s tom spoznajom, sama spoznaja da je voli plaši ga. Sad je pitanje jeli spreman voditi miran život s Anom i zaboraviti način života koji je do tada vodio?
Što je to proživio kao dijete? Na koji način mu Ana pomaže s demonima prošlosti? Hoće li se uspjeti naviknuti na mirnu vezu s Anom? Kakve su bile njegove dosadašnje veze? Tko je postala prijetnja njegovoj vezi s Anom? Zašto? I kakvu ulogu u svemu tomu ima Anin šef? Tko je on ustvari? Hoće li njih dvoje uspjeti savladati sve prepreke? Kako završava ova priča?
TO SVE I JOŠ PUNO TOGA ZANIMLJIVOGA MORATE OTKRITI SAMI 
Znam da nas je većina pročitala Pedeset nijansi, neke je oduševila neke ne, ja nisam među onima koje nije. mene je totalno oborila ta trilogija s nogu. Uvijek sam mislila što to pokreće Greya, kakav to um izopačen ima, ali sad ga ne sudim toliko koliko jesam, razumijem njegovu potrebu kontrole. A sad kad sam imala priliku pročitati priču s njegovog gledišta još više mi se uvukao pod kožu, i jednostavno obožavam obije verzije. Imam osjećaj da sam jednu nijansu više uživala u njegovoj priči, premda obožavam i Aninu stranu, ova knjiga me totalno oduševila, i jednostavno sam uživala u svakoj stranici koju sam pročitala. Moje tople preporuke za ovu divnu knjigu, koju ću svakako još koji put pročitati jer veza između mene i Greya nikad neće pući, jednostavno ga obožavam. Sad bi bilo vrijeme da i sami zavirite između korica ove divne knjige i sami otkrijete tko je ustvari Grey. Autorica ove krasotice nije ni ovaj put razočarala svoje čitatelje i nas ljubitelje Ane i Greya.
Uživajte u predivnom štivu 
Osvrt napisala: Sandra Knežević
28.03.2018.

Nema komentara:

Objavi komentar

Tajna njegova poljupca - Julia Quinn

Tajna njegova poljupca -  Julia Quinn U izdanju:  Mozaik knjiga Hyacinth, najmlađa sestra obitelji Bridgerton, jednostavna i nadasve...