utorak, 13. ožujka 2018.

Zaboravljen - Lisa Renee JonesZaboravljen - Lisa Renee Jones
U izdanju: 24sata ( Studeni 2017.)
Chad, uz oca proučava i traži drevne predmete, ali ono što zarađuje nije mu dovoljno, pa postaje pohlepan za većom količinom novca. Jako dobar je u svom poslu, i zato sklapa posao sa samim vragom kako se poslije uspostavilo, a za toga moćnika i njegove prijatelje mora pronaći predmet, koji će im dati ogromnu moć. Predmet koji traži ne smije pasti u krive ruke, inače će se naći u opasnosti nedužni ljudi. A Chadova igra lovca na blago, i poslovanje skrivim ljudima s kojima se uvalio zbog novca, skupo će ga stajati.
Njegovi postupci će odvesti njegovu obitelj u smrt, a Chad je spreman na sve kako bi zaštitio jedinog člana obitelji koji je preživio napad, njegova sestra mu je sve na svijetu i želi je zaštititi pod svaku cijenu. Tom zadatku posvećuje svoj život, iako mu sestra ne zna da je preživio, šest dugih godina uspješno skriva sestrine tragove, od zlikovaca koji su mu za petama. Chad se nađe na radaru zlikovaca i biva zatočen, nije mu stalo do toga hoće li preživjeti ili ne, jedino na što misli je sestra, te se boji da je nije uspio zaštititi, i da će se i ona naći na meti zlikovaca.
Dok boravi u zatočeništvu, tu se nađe Gia, prekrasna djevojka koja i sama krije tajne i pomaže Chadu da pobjegne. Sani nema povjerenja u nju, jer ne zna dali radi za čovjeka od kojeg je bježao, i koji ga je zatočio. Za to mu treba bistra glava, ali u njenoj blizini to je nemoguće, kako provodi sve više vremena u njenom društvu, polako mu se počinje sviđati Gia, i polako se počinje zaljubljivati u nju. Ali uz njenu pomoć pokušava razotkriti najdublje tajne svoje prošlosti, a jedino što mu je na umu za sad je kako zaštititi sestru, sebe ali i Giu, te se osvetiti zlikovcima. I sam je svjestan da sad nije pravo vrijeme za ljubav, jer u njegovom životu vlada kaos, samo Gia mu se debelo uvukla pod kožu, i ne želi je izgubiti. Njegova bitka za pravdom upravo kreće.
Tko je Gia ustvari? Zašto je pomogla Chadu? Kakve ona tajne čuva? Hoće li ih otkriti Chadu? Tko su zlikovci koji ih love? I kakav je to predmet koji je Chad morao pronaći? Hoće li uspjeti pronaći svoju sestru? Kako završava ova priča?
TO SVE I JOŠ PUNO TOGA MORATE OTKRITI SAMI 
Novi nastavak serijala "TAJNI ŽIVOT AMY BENSON", u kojemu upoznajemo njenog starijeg brata Chada, zgodnog i seksi frajera, koji je spreman na sve kako bi ispravio i donekle zaliječio greške prošlosti, koje ga progone. Još jedna predivna priča autorice koja je osvojila čitatelji diljem svijeta, pa tako i čitatelje iz Hrvatske.
Ovo je još jedna knjiga koja me doslovno oborila s nogu, i držala me u neizvjesnosti do samoga kraja.
Moje tople preporuke za ovu predivnu knjigu, koja će vas oduševiti isto kao i mene, i nisam je mogla ispustiti iz ruku, doslovno me prikovala za kauč i držala budnu do ranih jutarnjih sati.
Sad je na vama da zavirite između korica ove divne knjige, i sami otkrijete kroz što su sve morali prolaziti naši glavni junaci kako bi došli do željenoga cilja. Uživajte u njihovim pustolovinama, jer ja jesam 
Osvrt napisala: Sandra Knežević
13.03.2018.

Nema komentara:

Objavi komentar

Nightingale Way - Samantha Young

Nightingale Way - Samantha Young U izdanju: FOKUS na hit Grace Farquhar, mlada i samouvjerena žena koja ima svoje tajne i razloge zaš...