utorak, 24. travnja 2018.

Tvoj drugi život počinj kad shvatiš da imaš samo jedan - Raphaelle GiordanoTvoj drugi život počinje kad shvatiš da imaš samo jedan - Raphaëlle Giordano
U izdanju: Egmont Hrvatska
Camille, na prvi pogled ima savršen život,divan brak i prekrasnog sina, siguran i ne tako stresan posao. Živi u predivnom gradu, gradu ljubavi Parizu. Jedne večeri dok se vozila zaobilaznim cestama, da izbjegne gužvu, a tu joj je još sve i kiša otežavala koja je počela da pada nemilosrdno. Na sve to još joj i pukne guma usred ničega, mobitel nema signala, a i njen GPS baš tad je odlučio se pozdraviti s njom.
Jadna i sama, mokra do kože odluči odšetati do prvih znakova civilizacije, te pozvoni na prva vrata koja ugleda, samo kako bi pozvala pomoć. Vrata joj otvara jako šarmantan gospodin, te Camille upoznaje Claudea. Claude je rutinolog, koji svojim metodama pomaže ljudima da pronađu sreću i otkriju svoje snove. Trebao mu je samo jedan pogled na Camille da dođe do zaključka, kako mada žena koja stoji pred njim ima problema, i da se ne dojmi sretnom. A on joj je spreman pomoći da ponovno pronađe sebe, ako ona to želi i ako je spremna prihvatiti njegovu pomoć.
Sad Camille zajedno sa šarmantnim Claudeom, kreće u potragu za svojim unutarnjim glasom, a metode koje poduzima polako joj pomažu. A recept koji joj je Claude prepisao daje rezultate, mora promijeniti svoju svakodnevicu da bi našla ono što traži, i krenula za svojom srećom. Sad je sve na njoj, a mali koraci koje poduzima čine joj se kao ogroman napredak. Lov za onim što želi upravo kreće.
Što to nedostaje Camille? Kakve to simptome ona ima? Tko je Claude? Kako će joj on pomoći? Hoće li joj uopće uspjeti pomoći? Što će biti s Camille? Kako završava ova priča?
TO SVE I JOŠ PUNO TOGA ZANIMLJIVOGA MORATE OTKRITI SAMI 
Zanimljiva i dirljiva priča naše junakinje koja je nije ni svjesna da joj nešto fali, a kad to otkrije spremna je na sve kako bi si poboljšala život i našla put ka sreći. Predivna priča koja će vas zaintrigirati, i nećete joj moći odoljeti , priča koja će vas oduševiti, ali i navesti da sami sebe ispitate jeste li uistinu sretni. Uživala sam u ovoj divnoj knjizi, a sigurna sam da će te i vi. Moje tople preporuke za ovu predivnu knjigu, sad je red na vama da zavirite u život naše junakinje i sami otkrijete kroz što je sve prošla da dođe do cilja. Ovo je samo mali dio onoga što vas očekuje. Uživajte u čitanju.
Osvrt napisala: Sandra Knežević
24.04.2018.

Nema komentara:

Objavi komentar

Tajna njegova poljupca - Julia Quinn

Tajna njegova poljupca -  Julia Quinn U izdanju:  Mozaik knjiga Hyacinth, najmlađa sestra obitelji Bridgerton, jednostavna i nadasve...