utorak, 3. travnja 2018.

Ne vjeruj svojim očima - Sarah Pinborough
Ne vjeruj svojim očima - Sarah Pinborough
U izdanju: Egmont Hrvatska ( Siječanj 2018.)
Adele je prekrasna žena koja pokušava održati privid sretnoga i savršenog braka, a jedino ona sam zna kako je teško biti žena, koju muž ne doživljava baš. Muž joj je psihijatar David Martin kojeg voli svim svojim bićem, a njegovo odbijanje ju jako boli. Spremna je na sve kako bi zadržala muškarca kojeg voli uz sebe. Hoće li joj to poći za rukom ili možda ne?
Louise je samohrana majka , živi sa svojim sinčićem Adamom, nije baš sretna svojim životom koji se svodi na svakodnevnu rutinu. Nema sreće u ljubavi, ali jedne večeri u baru upoznaje savršenog muškarca, kad im se pogledi sretnu iskre frcaju na sve strane. Louise je sigurna da je pronašla savršenog muškarca. Ne znajući ništa o njemu nije niti slutila da će baš taj muškarac postati njen novi šef.
A da stvar bude gora savršeni doktor David je oženjen, ima predivnu ženu s kojom se Louise ne može mjeriti, koliko je ona uspjela vidjeti, jer se za doktorova obilaska novim radnim mjestom ona skrivala. Nije ni sanjala da će sasvim slučajno upoznati Adele, te će njih dvije postati prijateljice. Obije imaju svoje brige, i dok Louisu muče sumnje, Adele pokušava održati privid savršenog braka.
Niti jedna ne sluteći da su se zapetljale u ljubavni trokut, i smrtonosnu igru iz koje je samo jedan izlaz. Koja će pobijediti, ili će obije izgubiti?
Tko je ustvari David Martin? Kakav život vodi? Što mu znači njegova supruga? Što će vidjeti u Louisi? Kakva će to biti igra? Ima li pobjednika? Koja će od žena pobijediti? Ili su obije na gubitku? Kako završava ova priča?
Više vam neću otkriti, sami morate potražiti ostale odgovore upravo u ovoj knjizi 
Nije nikakva tajna da ja nisam baš ljubitelj trilera, krimića itd. Ali ovaj triler me totalno oduševio, senzualna knjiga sa savršenim završetkom koja će vas oboriti s nogu. Mislim da je ovo najbolji triler koji sam pročitala ove godine. Knjiga koju obavezno morate pročitati. Moje tople preporuke za ovaj uzbudljiv triler koji nećete moći ispustiti iz ruku tako lako. Sad je red na vama da zavirite između korica ove predivne knjige i sami otkrijete sve sočne detalje iz života naših junaka. Vjerujem da će te uživati jednako kao i ja.
Osvrt napisala: Sandra Knežević
03.04.2018.

Nema komentara:

Objavi komentar

Izgubljeni poglavar - Katy Lind

Izgubljeni poglavar -  Katy Lind Vilim, nakon što jr ostao bez svoga klana, zemlje i mjesta poglavara, odluči pronaći svoj mir na Sje...